tisdag 29 september 2020

Slipsten global

Slipsten global

Köp slipsten hos Widforss. Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Global slipsten SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!


Slipsten global

Slipning med slipsten kan ske på många olika sätt. Innan slipningen börjar bör man välja vilken vinkel som eggen ska slipas i. Global rekommenderar att man med jämna mellanrum slipar knivarna med en våt- eller keramisk slipsten. Slipstenen ska vara placerad framför kroppen. Mellan slipningarna är det rekommenderat att man använder Globals fina keramiska eller diamantslipstav för att underhålla den vassa eggen.


Behöver du slipa lite noggrannare på till exempel osymmetriska japanska knivar så kan en slipsten passa bättre. Ta chansen och spara när du köper slipsten hos oss på PriceRunner. Jämför pris och omdömen från ledande butiker innan ditt köp!


I samma kategori som slipsten är just nu märken såsom Zwilling, Global och Victorinox några av de mest populära och du kan enkelt jämföra olika typer såsom t. Inför val av våtslipmaskin. När du ska köpa en våtslipmaskin så bör du fundera på vad det är du ska slipa och se till att skaffa rätt tillbehör till det. Alla våra slipmaskiner håller hög kvalitet men Tormek är något utöver det vanliga och det får man också betala lite för.


Hos Cervera hittar du de bästa produkterna från Global. Med hjälp av en slipsten kan du hålla dina knivar vassa även efter en efter en tids regelbunden användning. Så du kan ha glädje av dina knivar en längre tid.


Att slipa på slipsten. Du använder en grov kornstorlek - eller grit som det också kallas - för att avverka mycket material och sätta en ny grundegg. På Clas Ohlson hittar du allt du behöver för ditt byggprojekt, stort som smått. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Byt successivt till finare och finare slipsten (2-bör du ha).


Slipdammet (geggan) som bildas när du slipar knivarna ska du EJ skölja bort, det är detta som gör dina knivar vassa! Global MC-4slipsten För att dina Globalknivar ska hålla skärpan och kunna prestera på bästa sätt måste du slipa dem regelbundet. Globals design har varit den samma sedan knivarna började tillverkas i mitten på 80-talet. Formgivningen är flerfaldigt belönad och knivarna har vunnit mängder med tester genom åren. Knivarna håller skärpan, är estetiskt tilltalande, slitstarka, behändiga och arbetsbesparande och det finns en speciell kniv för varje tillfälle i köket.


Slipsten global

Global Plus är en prisbelönt knivslip som har vunnit bland annat Smartsons bäst i test av knivslipar och är troligtvis den mest enkla modellen på marknaden. När kniven inte blir tillräckligt vass med skärpstaven eller våtslipen behöver du slipa om kniven. Du kan då välja att göra det själv med en slipsten eller lämna in kniven till en erfaren slipare. Tänk på att japanska knivar ska hålla en vinkel på 12–grader. När du slipat fram råeggen på båda sidor är det dags att byta till en finare slipsten.


Upprepa samma teknik, men med mindre tryck på knivbladet. Polera bladet tills du har fått en spegelblank yta och ingen råegg finns kvar. Läderbrynskiva 2× mm. Huvudaxel Huvudaxel, brickor och EzyLock­mutter i rostfritt stål. Stativ Precisionsgjutet zinkstativ, sidor i slagtålig blå ABS-plast.


Slipsten global

Motor Helkapsla enfas 2W (ineffekt) 2V, Hz, Kontinuerlig drift.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...