måndag 28 september 2020

Snygga tilluftsdon

Vid väggmontage används ofta väggdon STQA. Detta väggdon är ett mycket tyst tilluftsdon med snygg design som placeras på vägg. Det används i små lokaler, t ex bostäder och kontor. Flödet är inställbart.


Snygga tilluftsdon

Det är lätt att hålla rent tack vare den släta frontdelen. Donet är tillverkat varmförzinkad stålplåt och är vitlackerat. Omställning av lång respektive kort kastlängd görs genom att innerkonan vrids helt om. JET kan även vridas ± 30°.


Monteras direkt i cirkulär kanalöppning. Snyggt tilluftsdon i tak? InventiAir’s takdon är ett smart och snyggt tilluftsdon för montering i undertaksplattor 600x6mm. Supra är utformad för att passa alla t. Våra tilluftsdon tillverkas efter lokalen för att alltid passa perfekt och har dragkedja var 5:e meter.


Snygga tilluftsdon

Med perforerad frontplåt eller dysor. Tilluftsdon för infällt montage i vägg. Det saknas också snygga tilluftsdon som passar både låga och höga luftflöden samt luft med varierande temperatur. STQA -1mm är ett mycket tyst tilluftsdon med snygg design som placeras på vägg.


Ventiler av alla olika modeller, frånluft och tilluft. Tubus är ett tilluftsdon för effektiv ventilering av alla typer av lokaler. En ny snygg och tyst serie av tilluftsdon. Ny design, kvalitet och med supersnabbt montage!


Fläkt Woods nya serie av luftdon har genomgått en grundlig. En plåt som monteras som en krage på tilluftsdon för att motverka att. CLIK är marknadens bäst fungerande och snyggaste tilluftsdon ! Hos luftbutiken hittar du Sveriges största utbud av frånluftsventiler av olika typer och storlekar. Du kan enkelt filtrera fram den frånluftsventil du behöver i filtreringsfunktionen ovan. Väggdon till ventilation.


DTQA är ett mycket tyst tilluftsdon med snygg design som placeras på vägg. Den används i små lokaler, t ex bostäder och kontor. Eftersom textildonet i sig är ett tilluftsdon sprids luften jämnt och dragfritt längs hela donets yta. Textildonen levereras helt kundanpassade. Vid montering med ljudreducerande basplatta och utvändig kåpa ger EHA² en ljuddämpning upp till dB.


Kvadratiskt tilluftsdon för tak- eller väggmontage i bostad. Deplacerande tilluftsdon monterade på golv vid vägg. Vart hittar jag snygga tilluftsdon (100mm), skulel ha haft nått smäckert för väggmonmtering, kanske rektangulärt. Alternativ för att få ned ljud från.


Nordpeis Skuffer for Me Bench for tilluft – sorte stålfronter. Här ser du snygga exempel från Grow Hotel, Stockholm där man valde orange och bottenplan på Eminent,. Vi har spaltventiler i fönstren på ovanvåningen, men vad jag har läst nu, så gör de allmänt inte mycket nytta. Vi är inne på att köpa en snygg takfläkt för att vispa runt luften bättre, men då vi har lågt i tak så känns det inte helt klockrent.


Snygga tilluftsdon

Som jag förstår det så kan man till att börja med sätta in ett riktigt tilluftsdon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...