måndag 26 oktober 2020

Sulankstomos pertvaros

Skip navigation Sign in. Dėl geresnės Skelbiu. Naršydami toliau, patvirtinate, kad sutinkate su. Mūsų interneto svetainėje yra naudojami slapukai.


Slapukai padeda užtikrinti tinkamą tinklapio veikimą bei jo tobulinimą, todėl būtinieji slapukai (techniniai, funkciniai bei analitiniai) yra įdiegiami automatiškai. Durys - Plastikinės pertvaros.

Sulankstomos pertvaros (0) Kategorijos. Trumpas filmukas iš to, kaip montuojamos MARLEY durys. Plokštelės jau sujungtos, visi reikalingi elementai pritvirtinti ir lieka tik užfiksuoti vieną šonin. Transformuojamos mobilios pertvaros Espero.


Mobilios pertvaros Kai norisi sukurti lengvumo įspūdį ir atriboti erdves siūlome pasirinkti mobilias pertvaras. Dažniausiai pertvarų durys gaminamos iš skaidraus ar matinio stiklo, dažnai jungiamos skirtingos medžiagos. Maksimali apkrova - 40kg panelių porai. Visi ratukai su guoliais.


Skirta durims iš medienos.

Panelių aukštis, plotis ir storis neriboti. Pristatymas per savaites. Vinco yra viena iš labiausiai profesionalių sulankstomos pertvaros gamintojų ir tiekėjų Kinijoje.


Mūsų įmonė siūlo aukščiausios kokybės sulankstomos pertvaros pagaminti Kinijoje su konkurencinga kaina. Stiklo konstrukcijos, nerūdijantis plienas. Viešbutis BALATONAS sulankstomos pertvaros Visa sulankstomos stiklo pertvaros konstrukcija yra pritvirtinta viršuje ant laikančiojo profilio. Sumontavus tokią pertvarą paprasta ir patogu ją slankioti. Panaudota speciali furnitūra.


Sistema slankiojama bėgeliais. Ir paprastai dizainas apima daugiau nei tris drobes. Kai kuriais atvejais jų skaičius gali pasiekti net dešimt. Atidarius duris, visos durys užlenkiamos į vieną angos pusę, tiksliai greta viena kitos.


Taip yra dėl to, kad sulankstomos durys gali būti montuojamos visiškai į visas duris. Interjero pakopinės durys naudojamos zonavimui. Tai yra labai universalus ir praktiškas dizainas.


Spindulio stiklo pertvaros skirstomos į atskirą grupę, nes jos turi specialų rinkinį. Su švytuoklinėmis arba atlenkiamomis durimis. Sūpynės arba švytuoklės durys stiklo pertvarose.


Yra dviejų tipų - knyga ir.

Modulinės pertvaros – greitas, stilingas ir universalus sprendimas erdvei skaidyti. Tokios sienų pertvaros gali būti stiklinės, aklinos arba kombinuotos. Berėmės pertvaros ne tik ekonomiškas, tačiau ir ilgaamžis bei greitai įgyvendinamas produktas. Reikalui esant, stiklo pertvarą galima permontuoti į kitą vietą.


Be to, į berėmes stiklo pertvaras galima sumontuoti ne tik paprastai varstomas duris, tačiau ir berėmes stumdomas duris. Tai lengva - kartais sveria mažiau nei plyta, sienos greitai sulankstomos. Kadangi akytojo betono sienos dedamos į butus ir namus,.


Pertvaros , pagamintos iš.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...