måndag 23 november 2020

Synefrin

Din hälsokostbutik på nätet. Synefrin i perfekt balans! Pomerans har därför använts för utvinning av ämnet synefrin men det kan även framställas syntetiskt.


Genom att öka kroppens förbränning leder det till snabb viktminskning och gör att du kan prestera mer, både fysiskt och mentalt. Det är en uppiggande substans som liknar efedrin. Exakt hur synefrin fungerar i kroppen behövs det dock fler studier för att kunna anta med säkerhet.

Det bästa är därför att testa med låg dos till att börja med och testa toleransnivån, och alltid hålla sig till rekommenderad dagsdos. Jag och många andra har också använt det mycket utan några som helst problem. Frågor och svar om synephrine. Nu , även lägre pris! Rent synefrin istället för växtextrakt.


Därför innehåller varje kapsel hela mg synefrin. Det är helt okej pris, eller riktigt billigt till och med. Produkten på bilden kostar kronor för hela 1kapslar.


Det är jämförbart med efedrin, kanske inte fullt lika potent.

Tyvärr förespår vi att även detta ämne på sikt kommer att förbjudas. Detta då synefrin har biverkningar som liknar de hos efedrin. Det är ganska kraftfullt och fungerar väl, men kan ha en del biverkningar. Exempel på piller som innehåller synefrin är Lepigen Superstrong.


Jag vet inte om det lags till igen. Jag har ingen aning om det säljs nu. Han har ju rätt i det att PWOs i regel bara är skräp, med massa ingredienser utan några verksamma substanser där koffein faktiskt är undantaget med vetenskaplig evidens och det gör man bäst i att få i sig via kaffe då det även har andra hälsoeffekter och är billigare som sagt. Senaste tightsen fr.


Man utvinner synefrinet ur pomeransen när den fortfarande är omogen eftersom synefrinhalten är som högst då. Känsliga grupper Personer med högt blodtryck och personer med benägenhet för hjärtarrytmier har större risk för allvarliga biverkningar. På Internet marknadsförs extrakt från pomerans som uppges innehålla – synefrin.


Livsmedelsverket har vid upprepade tillfällen varnat för synefrin i bantnings- och sportprodukter. Den har även en hämmande effekt på hunger vilket är något som är mycket välkommet under en tuff diet. Sympathetic alpha-adrenergic agonist with actions like PHENYLEPHRINE.


It is used as a vasoconstrictor in circulatory failure, asthma, nasal congestion, and glaucoma. Det påminner om efedrin och ökar också prestationsförmågan. Du kan spurta även om du egentligen fysiskt inte klarar av det, säger Sverker Nilsson, idrotts- och distriktsläkare, som bland annat jobbat med friidrottslandslaget.


It is present in approved drug products as neo- synephrine , its m-substituted analog.

Hänge av synefrin i 1. Skalet av den omogna frukten från pomerans innehåller höga halter av ett centralstimulerande ämne, synefrin. Pomerans är en citrusfrukt, snarlik apelsin men med mycket bittrare och kryddigare smak. A molecule that is similar to ephedrine in mechanism, but less potent. It may exert some minor health effects on digestion and circulation.


Läs hela recensionen här. Preuss, and Mohd Shara. Lagstiftningen är lite luddig kring denna substans just nu. Bland annat synefrin och dimetylamylamin som du kan läsa om lite längre ner.


Bättre val en efedrin. Här är ett par ämnen som ger likadan eller nästan likadan effekt som efedrin. Det finns bättre val än efedrin.


Skillnaden mot efedrin är dels att de ger färre biverkningar, och dels att de är lagliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...