torsdag 26 november 2020

T2 nrgdm

TNRG-DM golvvärmetermostat med energisparprogram. Intuitiv, digital, användarvänlig, programmerbar termostat som passar med alla Toch Raychem golvvärmekablar. Elektronisk klocktermostat med en stor och tydlig display på tum. NRG-DM levereras med en Schneider Exxact front i vitt utförande. I förpackningen medföljer det en front till Eljo som är i polarvitt utförande.


Golvvärmetermostaten är kompatibel med alla Toch RAYCHEM golvvärmekablar och golvvärmemattor.

Vent RAYCHEM NRG-DM kan övervaka och styra golvvärmen på olika sätt: enbart med medföljande golvgivare, enbart med den inbyggda rumsgivaren eller i en kombination av båda där golvgivaren fungerar som temperaturbegränsare för att skydda känsliga golv. Får endast installeras av behörig installatör. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Välj språk med hjälp av Bekräfta tid och datum. Välj givare (om den medföljande givaren har installerats välj fabriksinst).


Välj konstantläge, bekräfta med OK.

Programvaran är utvecklad för att ge bästa möjliga komfort med lägsta energiförbrukning. Digital timerförsedd termostat för elektrisk golvvärme med stor display och enkla och tydliga funktioner som gör den mycket användarvänlig. Adaptiv funktion med extremt noggrann temperaturstyrning.


Kompatibla givartyper är 2kΩ, 10kΩ, 12kΩ, 15kΩ och 33kΩ givare. Enkel navigering och guidebaserad uppstart. Förprogrammerad tid och datum. Inbyggnadsdjup 20mm.


Passar Exxact, Elko, Eljo och BJ. Flexibelt val av golvgivare 2-k? T2-NRG-DM TERMOSTAT. Enkel, guidebaserad inställning vid uppstart av termostaten. NRG-DM är en elektronisk klocktermostat med en stor och tydlig display på tum avsedd för elektrisk golvvärme.


Den är förprogrammerad med både tid och datum. Anpassad för Exxact. R- NRG-DM är anpassad för Exxact. Den reglerar din golvvärme för att ge dig bästa möjliga komfort med lägsta energiförbrukning.


Tänk på att golvsensorn måste vara installerad och aktiverad för T2QuickNet-installation.

Har någon manual till denna termostat. Diskställ för Väggskåp med Droppbricka. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Tnrg dm inkoppling.


Om du har tabellen för givarens referensvärden, använd denna för att ställa i inkoppling. T2NRG-Temp är en programmerbar golvvärmetermostat som används för att förbättra energieffektiviteten i golvvärmesystem. Strulig termostat t2.


Termostaten har en 2-polig huvudströmbrytare och stor LCD-display. Hej Undrar om någon vet vad problemet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...