onsdag 18 november 2020

Takdon tilluft

Takdon tilluft

PKA är ett kvadratiskt don med perforerad bottenplatta. PKA kan användas för både till- och frånluft. PKA är lämpligt för horisontell inblåsning av undertempererad luft och kan förses med olika tillbehör för optimal funktion. PCA är ett runt don med perforerad bottenplatta.


PCA kan användas för både till- och frånluft. PCA är lämpligt för horisontell inblåsning av undertempererad luft och kan förses med olika tillbehör för optimal funktion. LKA kan användas för både till- och frånluft. LKA är lämpligt för horisontell inblåsning av undertempererad luft, där man vill ha hög impuls, och kan förses med olika tillbehör. Anslutningslåda TK, för tilluft.


Avsedd för takmontage. Innehåller mätslangar och injusteringsspjäll. Stosen mellan don och TK-lådan kan förlängas med cirkulär kanal. Vid stos längre än 5mm krävs förlängning av mätslang och spjällsnören. TK-lådans anslutningsstos ansluts till cirkulär kanal eller rakt monterad flexibel slang.


Takdon tilluft

BOR är ett tilluftsdon med perforerad front och speciellt utvecklat för skapa en dragfri zon vid tillförsel av tillluft. Takdon för infällt montage. BOR-R har run och BOR-S har rektangulär front. ALS är en akustiskt anslutningslåda för Swegons till- och frånluftsdon som monteras i tak. Här hittar du Sveriges största utbud av tilluftsventiler av olika typer och storlekar.


Du kan enkelt filtrera fram den tilluftsventil du behöver i filtreringsfunktionen ovan. Spjället har även mycket goda tekniska egenskaper vilket medför att ett högt tryckfall kan användas för injustering utan att skapa några problem med höga ljudalstringar, samt att konstruktionen av spjället medför mycket korrekta och tillförlitliga luftmängder. Passar för fabriker, lager och andra anläggningar med stor takhöjd. Spridning i en riktning, vridbar.


Takdon tilluft

Cirkulärt takdon med envägsspridning för tilluft. Enkel installation Kan användas med anslutningslåda ALS. Perforeringen är utformad för att klara ett högt luftflöde. Perforerat tilluftsdon för de flesta typer av lokaler där omställbar spridningsbild önskas.


PETI är avsedd för infällt montage i modultaksystem av lay-in typ (595x5mm). Donet monteras som standard i rensbar anslutningslåda typ TK för tilluft alternativt anslutningslåda FK för frånluft. B(A) dB(A) dB(A) 100. Lämpligt för såväl konstant som variabelt flöde. Kvadratiskt takdon med dysor för tilluft FUNKTION Kvadratiskt tilluftsdon med vridbara dysor.


Lufttillförsel kan ske med under- eller övertemperatur samt med horison-tell eller vertikal spridningsriktning. Bland annat för takdon har vi kunnat konstatera att avståndet till. Det innebär tempererad tilluft till varje rum i lägenheterna via takdon. Klimatbyrån HLY-TLYR takdon från Klimatbyrån AB KB.


Lindabs nationella webbplatser. Kolvluftföring I lokaler med höga krav på luftens renhet, som opera tionsboxar på sjukhus och rena rum i vissa industrier, är idealisk. Höga specifika luftflöden ger en undanträngande strömning. Röda ringar på ritningen är tilluft.


Ventilation till hus och lägenhet med stort utbud på eget lager.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...