torsdag 19 november 2020

Takdosa elko

Dosan levereras med tätproppar och spärrfjädrar, samt putslock. Levereras komplett med fästskruvar. Dosorna levereras med tätpropp och spärrfjäder, samt putslock. Takdosorna är godkända med en förhöjningsring.


Kompletterande produkter i samma serie. Elko Takdosa, infälld. Lamputtag för tak och vägg. Vi har både de nya DCL modellerna samt de äldre vanliga lamputtagen.


Med rörlåsning och inlopp bakifrån, med spikflikar. Den låga takdosan, 32mm, får användas utan förhöjningsring. Takdosa med stutsar mm samt stutsar mm. Tillbehör som passar till apparatdosor, kopplingsdosor och andra eldosor. Krok till takdosor med mittstolpe.


Takdosa elko

Av blankförzinkat stål. Eldosor, täcklock och täckbrickor hittar du på Biltema. Apparatdosa som utrustats med fyra stutsar och är anpassad för både enkel- och dubbelgips. Dosan har en teleskopiskt självjusterande ring och stutsar för mm rör med reduktion för mm.


Förhöjningsring 10mm hög för takdosa. Logga in för att se prisuppgifter. Monteras i takdosa c-c mm. Demonterbar krok (ej 3-pol). Används vid montage av t. Uttagets montagedjup är 31mm och takdosans djup bör vara minst 40mm.


Takdosa elko

Armaturdosa för infällnad extra låg av fabrikat ELKO. Rörstutsar för mm men med rörmuff för mm. Försedd med utgångar för mm rör. Antal: Köp Priser inklusive moms Specifikationer.


Säljex AB - Din grossist inom El, VVS och VA! Rund ram för montering av apparat i vägg- eller takdosa. Passar alla ELKOs produkter med 56x56mm centrumplatta.


Takdosa elko

Vid montering i takdosa används medföljande övergångsram - mm fästskruvavstånd. ELKOs dossystem omfattar apparatdosor, kopplingsdosor och takdo. Med ELKOs röda standarddosor kan full trygghet uppnås både när det gäller miljö och säkerhet. Apparatdosa i plast avsedd för infällt montage av exempelvis strömbrytare eller eluttag. Grönmarkerad apparatdosa är avsedd för lättregelväggar med enkel gipsskiva, mm.


Köp Lampkontakter, tillbehör online på kjell. Välkommen till Elot. ELKO är en av Skandinaviens ledande producenter av elmaterial och har i över år levererat kvalitetsprodukter till hem och företag.


ELKO står för hög kvalitet och hållbarhet. Rätt belysning i ett rum gör stor skillnad för hela rummet. Det finns olika typer av lampor som används för olika ändamål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...