fredag 27 november 2020

Tryckluftsdriven domkraft

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Norge, Finland och Danmark.


Tryckluftsdriven domkraft

Hitta ditt närmaste varuhus. Stort utbud av domkrafter hos AJ Produkter. Snabba leveranser, beställ online idag! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda! Tryckluftsdriven domkraft. Låg profil endast 170mm hög vilket möjligör åtkomst på de flesta fordon. Långt skaft ger god åtkomst. Med domkraften medföljer 2st distanser (45mm och 75mm).


Tryckluftsdriven domkraft

Det ger en total lyfthöjd på maximalt 428mm. Dessa lufthydrauliska domkrafter är designade och gjorda speciellt för användning på tunga fordon och trailers med luftfjädring, där man kan behöva komma mycket nära hjulen. Tack vare sin design kan man få domkraften in i trånga utrymmen för att lyfta varje fordon på bästa sätt. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på. Lädsta höjd: 2mm.


Lägg i varukorgen CHICAGO PNEUMATIC. Denna domkraft består av en uppblåsbar luftkudde och har en bärkraft på ton. Anslut bara till avgasröret, avgaserna pumpar luftkudden genom att motorn står på (tomgång).


Tryckluftsdriven domkraft

En backventil förhindrar att den sjunker ihop. Byt däck och meka med bilen med hjälp av starka domkrafter från Jula. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Domkrafter – ett måste för garaget och verkstaden!


Levereras komplett med förlängare, st adaptrar och ventil för höjning av kolven. Modell 217N är den mest sålda i den här serien. Bygghöjden är 1mm och passar till lastbilar och dylikt. Arbetande lufttryck: 8-bar.


Inget skambud tack. Aluminiumdomkraft med en maximal belastning upp till ton. Extra lång domkraft med maximal belastning upp till ton. Verktygsboden har ett brett utbud av domkrafter. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. Allt du behöver när du behöver det. Besök oss i butik eller på ClasOhlson. På utvalda orter erbjuds även hemleverans.


Tryckluftsdriven domkraft

Beställ online - Hämta i butik efter min. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Extremt lågt chassi samt tryckluftsdriven.


Hydralisk och pneumatisk domkraft som klarar att lyfta tyngre fordon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...