onsdag 11 november 2020

Vinschar till segelbåt

Manuella och elektriska vinschar utav hög kvalité för många tillämpningsområden. På Clas Ohlson hittar du allt du behöver för ditt byggprojekt, stort som smått. Välj rätt vinschar till din segelbåt Det finns ingen regel som säger att du måste ha en viss typ av vinschar till en viss båt, men materialet kan vara en avgörande faktor.


Vinschar till segelbåt

Vi har plockat fram produkter av olika varianter som vi tror på och vet att dem håller en bra och hög kvalité vilket är viktigt när man skall hantera sådana krafter som kan uppstå på havet i vinden och seglen och då vill man ha en vinsch man kan lite på. Med en växlad vinsch till båt får du extra hjälp när du vevar och om du känner att det blir tungt med en enhandsfattning finns det vinschar med en konstruktion där linan låses i vinschen så att du kan släppa tampen och använda båda händerna. Med ett bättre grepp krävs färre varv vilket underlättar till exempel när du kryssar. Hos oss på Trailershop hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa vinschar och vinschtillbehör. Vi hoppas att du nu har bättre koll på hur du väljer rätt vinsch till just din båt.


För effektiv upprullning av rep behöver du en vinsch av högsta kvalitet. På Marineonline kan du hitta vinschar och vinschhandtag av högsta kvalitet från Harken. Harken Radial Winch Line är en helt nyutvecklad serie av vinschar där alla beståndsdelar är designade i aluminium och material som kräver minsta möjliga underhåll. Industriella-, elektriska- och hydrauliska vinschar , drag- och lyftutrustning.


Bästa produkter – Bästa priser – Bästa service. I samarbete med internationellt erkända producenter och distributörer, tillsammans med en god kundservice samt konkurrenskraftiga priser, har elvinsch. Sverige för industri och privata. SeaSea båttillbehör är Nordens ledande butikskedja för båttillbehör. Vi har alla tillbehör du behöver till din fritidsbåt, oavsett om det är en jolle eller en stor motor- eller segelbåt.


Förutom alla hundratusentals båtartiklar i våra butiker bjuder vi på mängder av inspiration, råd och tips för ett roligare båtliv. Gör båtupptagningen till en enkel match hos Biltema! Vinschar till båtkärror och båttrailers.


Vinschar till segelbåt

Stort utbud av båtvinschar, bra priser! Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att fortsätta att använda comstedt. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.


Stora segeltak måste spännas, bästa sättet att göra detta är att använda vinschar , samma typ som sitter på en segelbåt. Letar du efter vinschar båt? En ordentlig vinsch till din båttrailer kan avgöra skillnaden mellan en ren njutning att lägga i och ta upp båten eller att verkligen avsky det.


Vinschar till segelbåt

Men vad är egentligen en vinsch? I båtsammanhang är vinsch en maskin som används för att rulla upp ett rep eller vajer. Jag har nyligen köpt en Maxi 77:a och funderar nu på att köpa nya vinschar att ha en bit akter om originalvinscharna. Jag har tittat runt lite på forum och bloggar, men åsikterna är olika om vilken storlek det ska vara. För dem som seglar till sydligare breddgrader är Biminitoppen ett måste.


Hos oss duger en vanlig kapellväv bra men för dem som seglar till Västindien finns en isolerande dubbel-laminerad kapellväv i sandwichutförande med ett isolerande neoprenskikt mellan kapell lagren som ger bättre skydd mot värmen. Effektiva vinschar från Harken till förnuftiga priser. Radial self-tailing vinsch från Harken i aluminium. Lättviktsvinsch till större jollar och mindre segelbåtar. De går att reversera, man kan alltså även backa vinschen.


Upplev romantiska Söderhavet på hyrd båt. Funderar på det också, har Lewmar vinschar på båten, och tyvärr. Begagnade och uddaexemplar av båttillbehör och reservdelar.


Här kan du söka efter något som passar just dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...