onsdag 9 december 2020

Termosmugg test

Köp termosmugg här. Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. En termosmugg som fått väldigt bra betyg från konsumenter är Contigo West Loop Stainless som definitivt är ett bra kandidat för att utse bästa termosmuggen.


Vi har listat de bästa termosmuggarna utifrån användaromdömen. Efter produkterna hittar du en praktisk köpguide som underlag inför ditt köp. Värmehållning: Utgå ifrån hur länge du vill hålla drycken varm.

En bra termosmugg är din bästa vän i vardagen och på resan. Tyvärr har många mindre bra erfarenheter av termosmuggar som läcker och inte håller värmen, och därför beslutade vi oss för att ta fram ett test och hitta de bästa termosmuggarna inom kategorin. Dessa termosmuggar är både är snygga, håller värmen, och kanske viktigast av allt, läcker inte. Termosen är bredare upptill men smalnar av nedåt, på mitten är behållaren gummibeklädd för att man ska få ett bättre grepp.


Det är en klassisk ståltermos som håller värmen mycket bra, är stöttålig och användarvänlig. Efter en timme i minusgrader har vatten som från början var kokhett en temperatur på hela grader, och efter ett dygn i kyla är vattnet grader varmt. Stanley Classic Trigger – Action Travel 35L håller din dryck varm i upp till timmar och för din kalla dryck kan den hålla temperaturen i upp till timmar.


Bäst termosmugg (test) Det finns ett par oberoende tester av termosmuggar men den som genomfördes av Tv-programmet Plus (Svt) är nog den mest gedigna.

Om man nu har termosmuggen i handen och ändå behöver springa till bussen, visade det sig i vårt test bara finnas en som kan komma ifråga: EasyLine från ICA. Det är den enda som inte läcker alls. Termosmuggen är av rostfritt stål, och väger endast 3gram. Viktigast är värmehållande förmåga, vilket får anses vara termosmuggens huvudsakliga egenskap.


Den håller med råge värmen bäst i jämförelse med övriga modeller. Muggen rymmer också mest utan att för den delen bli otymplig, den långsmala formen gör muggen behändig och platssparande. I vårt test av termosar har vi testat olika modeller. Efter en timme i tio minus grader, har temperaturen sjunkit från 1grader till grader.


Designen är riktigt snygg och användarvändlig. Bäst i test blev Thermos King Flask. Att den har ett praktiskt handtag på sidan, är ett extra plus. Vidare klarar alla termosmuggar stabilitetstestet, vilket är bra att veta om man tänker använda den i bilen.


Då är det också bra att kolla så att muggen passar i hållaren i bilen. Yttemperatur har vi testat för att se om man kan ta i den när den är full av hett vatten. Vi har testat flergångsmuggarna du kan använda om och om igen och utser Hydro Flask Wide Mouth till bäst i test.


Det är en påkosta helt tätt mugg med utmärkt värmehållande förmåga och smart lock. Dessa tillverkares termosmuggar testade vi: (Från vänster till höger) Primus, allmänn keramisk mugg med gummilock, Bodum, Stelton, Airam.

GP:s konsumentpanel har testat tio termomuggar och testfavorit blev en tuffing från Everest. Den känns sjyst och stabil, sa Stefan Holm och hittade dessutom den hemliga förvaringen under ”topplocket”, där han petade ner några sockerbitar. Everest har en vass drickkant och var inte bäst på att hålla varmt och kallt. Vi har gått igenom ett stort antal oberoende test av kaffebryggare och har sedan skapat en lista över bästa kaffebryggare med termos. Vi har också uppdaterat vårt bäst i test med modeller som kan brygga direkt i termosmuggar.


Vårt test är baserat på oberoende test , produktrecensioner och kundomdömen. Vi går igenom alla termosar som i tester fått bäst i test och vilka produkter som idag är bäst att köpa. Funktioner, volym och isoleringsförmåga är viktiga aspekter för att hitta den bästa termosen och vi går igenom allt du behöver veta. Håll kaffet varmt i en stilren stor eller liten termosmugg. Fyll på den hemma, på jobbet och i cafeterian istället för engångsmuggar som belastar miljön.


Hos oss hittar du tåliga, lättdiskade och stilsäkra termosmuggar från bland annat Sagaform som tillverkar muggar i dubbelväggigt porslin i serien Takeaway, de har silikonlock och finns i flera olika mönster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...