tisdag 19 januari 2021

Värmefläkt till tält

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus.

Du hittar tält hos Widforss. Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Delbetala i upp till månader.


Enkla att använda och flytta runt. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Vi har marknadens bästa fläktar.

Köp värmefläkt och element för ditt stall i våra butiker online här! Till exempel kan du använda samma värmefläkt i hemmet som när du besöker stugan. De flesta av våra värmefläktar kopplas direkt in i det vanliga eluttaget, vilket gör att du inte behöver någon specialinstallation.


Värmefläkt Carbest 230v. Tält för upp till personer eller fler. Lys upp ditt tält på ett säkert sätt och skapa rätt atmosfär. Keramisk värmefläkt som ansluts till V-uttaget och ger tilläggsvärme i bilen innan motorn blivit varm. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom sport och fritid.


Passar dig som vill ha en stilren värmefläkt med flera användningsområden. Sammanfattning En liggande värmefläkt som har tre justerbara inställningar samt en justerbar termostat så att man kan ställa in den önskade temperaturen till rummet. Till förtält, husvagn, små rum etc.


Köp elvärmefläkt hos scandihills. Kan även blåsa kall luft. Vi bär in hyresgodset till tält eller hus under normala förhållanden. Priset gäller per hyresgods.


Arbetskostnad Innebär kostnaden för att FESToTÄLT utför montering eller uppställning av hyresgods. Transport Kostnaden för själva transporten. En dieseleldad värmefläkt som har sin egen tank med sig och är mycket lättanvänd.

Tanken räcker för drygt timmars drift. Det behövs 230V för att driva fläkten, men värmeenergin kommer från dieseloljan. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Har du problem med imma och frost på bilens rutor?


Denna värmefläkt är snabb och effektiv på att ta bort irriterande frost och imma som ofta uppstår under natten. Perfekt när bilens egna fläktsystem inte räcker till eller är för långsam att värma upp. Behöver du komplettera något eller söker efter reservdelar till tält ? När någon del blivit sliten och gått sönder eller du förlorat något till ditt tält finner du en mängd reservdelar hos oss. Lägg till i shoppinglistan. Liten smidig termostatstyrd värmefläkt med två värmelägen för tält och förtält.


Tipydd och överhettningsskydd som automatiskt stänger av fläkten ifall den tippar eller täcks över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...