torsdag 14 januari 2021

Verktygsväska biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark.

Hitta ditt närmaste varuhus. Stort urval av verktygsväskor. Här kan du betala dagar efter leverans utan avgif. Kontakta oss för mer information. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


Verktygsväska med verktyg, 1delar. Lägg till i shoppinglistan. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.

Delarna är väl ihopnitade med bra ytfinish. Handtagen är stadiga men kan inte fällas ned om man vill lasta saker ovanpå väskan vid transport. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.


Den ser ut som en träningsbag som går att stänga helt med blixtlås. Huvudfacket har fyra fickor och ett antal fästpunkter varav de på kortsidorna är elastiska. Väskan är tillverkad av mycket slitstarkt polyestertyg och har en hård plastram. Hemfint är byggvaruhuset på nätet som erbjuder högsta kvalitet till bra priser.


Få förvaringsväskor skyddar dina ägodelar lika bra som denna modell från Hard Head. Robust väska med skumgummiinredning! Interiören är nämligen fylld med tre lager skumgummi varav två lager är förskurna i rutor. Med en verktygsväska från Swedol ska du inte bara få praktisk förvaring utan även det allra bästa sett till hållbarhet, funktion och enkelhet.


Vi har valt ut våra verktygslådor och verktygsväskor med omsorg för att kunna erbjuda dig ett brett val för hur du förvarar dina verktyg och göra din arbetsdag enklare. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta förvaringslösningar. Being a Biltema customer is now simpler and more fun.


Smart förvaring för dina verktyg!

För att ge ökad stabilitet är väskorna utrustade med förstärkta hörn. Perfekta att förvara i garaget eller verkstaden. Insidan på väskan har ett fack för dina mindre verktyg - nu slipper du leta efter den speciella skruvmejseln!


Teknisk informationMått(LxBxH): 330x210x90mm, 380x260x120mm. Nu är det dags för lite vårrensning i garaget. Så finns det en identisk verktygsväska på biltema visserligen i svart och röd med för endast 1kr det var ett riktigt. Liten verktygsväska. Det mesta du kan tänkas behöva när det gäller bilvårdsprodukter och biltillbehör i garaget, bagaget, på garageuppfarten eller under transporten.


Om du ska ta hand om bilen behöver du ibland hämta krafter från annat håll – såsom en stabil domkraft eller stark högtryckstvätt. Faktura utan avgift. Hos oss hittar du mängder av skruvdragare, kapsågar, vinkelslipar, tvingar, skruvmejslar, lasrar, klyvsågar och mycket mycket mera. Letar du efter produkter inom fritid?


Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga. Självklart hittar du ännu fler produkter inom fritid i våra varuhus.


Just nu Vinterkampanj med upp till rabatt. Att köpa regelsökare är otroligt viktigt innan du börjar borra. I vårt regelsökare bäst i test hittar du de allra bästa regelsökarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...