tisdag 30 mars 2021

Vevaxelgivare saab 95 felkod

Lista över OBD2- felkoder för Saab. Här ser du alla felkoder för din SAAB. Du ser enkelt via listan vad de betyder och sedan kan du rätta till delkoden.


Ta bort värmeskölden från grenröret. Oftast går det att starta bilen igen efter 5-minuter.

Hitta billiga bildelar Hos Skruvat. Få rabatt på första köpet genom att prenumerera på Skruvats nyhetsbrev. Om du manuellt vill ta fram dina koder, håll in AUTO och OFF-knapparna samtidigt.


Du kommer då att se ett tal till vänster och ett till höger – exempelvis och 21. På landsväg gick bilen klockrent normal bränsleförbrukning mm Ingen felkod eller. Trasig vevaxelgivare på 9-5:a? Vilka möjliga symptom kan uppträda och vad kan orsaka felkoden ?

Har finner du informationen du behöver. Det är lättast är att läsa felkoder och se vad man får ut från det. Bytte vevaxelgivare en gång till och sen kom den igång omedelbart. Saab 9-rycker vid gaspådrag.


Vårt sortiment uppdateras konstant utefter våra kundgruppers behov. Vi sätter märkeskvalite på Vevaxellägesgivare till 9-till den högsta tekniska. Om du vill ha ytterligare information om felkoderna , kontakta din verkstad eller fråga på ett forum som handlar om din bilmodell. Nytt år och nya möjligheter. I vår strävan att göra reservdelar och kunskaper om dessa mer tillgängliga för såväl entusiaster som oerfarna bilägare håller vi på att utveckla verktyget WPC by SPEEDPARTS I skrivande stund har vi lyckats knyta runt 50.


Visa alla passande fordon. Denna produkt ingår i vår januarirea! Det är inte heller säkert att en OBDläsare kan få fram alla felkoder , enklare läsare brukar inte klara tillverkarspecifika felkoder. Felkoder OBDVissa av felkoderna står i klartext om vilken del av bilen de gäller, andra står som bilspecifika. Någon som vet vad detta kan tänkas vara?


När jag kollar runt lite lutar mina gissningar åt ABS-styrdonet. William SonessonDeltagare Hejsan allihopa!

Köpte mig en felkodsläsare på Biltema, men den får bara fram motor och växellåda, övriga grejer finns inte. SAAB 9-VEVAXELGIVARE webbutik för LEDANDE Motor bildelsmärken │ Prisvärda Vevaxellägesgivare ooriginalreservdelar till din SAAB 9-! Skulle starkt tippa på vevaxelgivaren , men felkoderna lär ju ge vidare indikationer. Då stämmer inte kamaxelgivare och vevaxelgivare överens tidmässigt. Vevaxelgivaren sitter dessutom i andra änden av motorn mot oljeläckaget vid kamremen.


Vet ej vad det ger för felkod om någon alls. Bilen men kan gå ändå men helt kass. På min 9-:a har jag bytt vevaxelgivaren , det var busenkelt. Men jag trodde dock att symptom på kass givare var att motorn inte ville starta när. En paj sådan ger de symptomen du beskriver.


Felkoden för vevaxelgivaren kan även kallas kamaxellägesgivare av någon lustig anledning. Hejsan Finns orsaker till varför en 9-ej startar Tändkasett,B-pump, vevaxelgivare. I ditt fall är det 1 vevaxelgivaren , kostar ca 8-9hos saab.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...