måndag 17 maj 2021

Walkie talkie leksak

Här hittar du leksaker för alla åldrar. Oavsett vad du söker så tror vi att du hittar det! Vi hjälper människor att hitta den personliga och speciella presenten. Se hela vårt utbud.


Presenter till hela familjen. Hitta det bästa priset på Walkie Talkies.

Jämför innan du köper! En oberoende tjänst som hjälper dig att jämföra produkter och tjänster online. Kvar Greta Gris Walkie Talkies. Nordens ledande nätbutiker för barnfamiljen med allt till alla ungar. Den röda lampan tänds.


Nu kan du börja leka med din walkie talkie ! Om du vill prata med den andre agenten trycker du och håller ned PUSH TO TALK-knappen. Släpp upp knappen när du inte pratar.

Räckvidd ca: m utomhus. Att köpa walkie talkie till barnen Det finns många fördelar med en walkie talkie , och med inköpen av den här sortens leksak. Först och främst är det här en liten leksak jämfört med många andra.


Det innebär att du inte behöver släpa hem något stort paket när du har gjort ditt inköp. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen. Vi har allt för lek och aktivitet!


Handla leksaker, spel och barnkläder enkelt online idag. Leksaker är förknippat med glädje. Det ska vara lika kul som enkelt att handla hos oss. Lägst pris på Walkie Talkies hos Pricerunner.


Läs mer och jämför pris hos oss. Leverans som vanligt. Köp online hos Conrad nu! Ladda upp ditt egna foto och få det levererat som ett pussel! En perfekt present att ge bort till någon du tycker om.


Kolla samband med hjälp av cool walkie - talkie. Walkie -talkies är både praktiska och roliga att använda sig av just för att de faktiskt passar både barn och vuxna att roa sig med.

Här online hos oss på Fyndiq har vi därför samlat ett brett utbud av billiga walkie -talkies att shoppa loss bland — och du hittar walkie -talkies anpassade både för små och stora. AAA batterier ingår. Walkie talkie med en räckvidd på 2m, flexibel antenn, brusreducering. Lägg till i shoppinglistan. Få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg - prenumerera på.


Smidig och lättanvänd PMR med upp till km räckvidd. Avtagbar bältesclips. Indikering för låg batterinivå. Prata på avstånd med varandra genom den här två Walkie Talkie -telefonerna.


Dessa walkie talkies imiterar riktiga walkie talkies och brusar därför en del vid kommunikation. Kommer i cool polisdesign! Rekommenderad ålder minst år.


Klassisk Walkie Talkie i liten och smidig designKraftfull signal tack vare fyra transistorer som ger en räckvidd på ca meter. En tuff Walkie Talkie till dig och din kompis att kommunicera med. Kompatibel med andra Walkie Talkie med PMR 4MHz.


Svart med kanaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...