tisdag 26 april 2022

Yirego tvättmaskin

Läs mer om vår prisgaranti här. Störst i Norden på vitvaror. Se våra skarpa erbjudanden här. Pröva produkten därhemma. Tretti - allt till hus och hem.


Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag!


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Yirego Drumi is a portable manual washer designed to keep up with your active lifestyle. Compact, eco-friendly, and no installation required.


Use it wherever, whenever. Drumi från Yirego är en liten tvättmaskin som inte kräver någon ström och som man kan bära med sig lite var som helst. Efter man tömt trumman på vatten kan man fortsätta trampa för att få centrifugeffekt.


Perfekt när du inte har tillgång till elektricitet eller andra tvättmöjligheter och vill tvätta snabbt. Där finns också en funktion för att skölja kläderna med rent vatten. Företaget Yirego lanserade helt nyligen ”Drumi”, en liten och kompakt liten tvättmaskin man trampar igång. Uppfinningen som ni ser i videon är gjord av YIREGO och skulle kunna ändra sättet hur vi tvättar våra kläder. Tvättmaskinen drivs enkelt med en fotpump.


Yirego tvättmaskin

Proffsutrustning för lägsta vatten-och energiförbrukning, bästa driftsäkerhet och hållbarhet. Vi erbjuder modeller från de ledande tillverkarna i alla prisklasser. Liten tvättmaskin med torktumlare. Har du väldigt begränsat med utrymme i badrummet kan det vara smart att köpa en liten tvättmaskin med torktumlare. Våra kombi tvättmaskiner har en kapacitet för tvätt på kg och 5kg kapacitet för torkning.


Anledningen till detta är att tillverkarna försöker få ned vattenförbrukningen för att spara energi. Av samma anledning blir tvättiden ofta lång, då blötläggning av tvätten är mer energisnålt än att värma upp vattnet. Detta gör att det kan vara en god idé att lägga lite extra pengar på att köpa en tvättmaskin som är så tyst som möjligt, så att du och familjen inte störs när maskinen jobbar.


Yirego tvättmaskin

Summerar vi de senaste årens experttester framkommer också vilka tillverkare som gör de bästa tvättmaskinerna och vilka som lyckas mindre bra. De producenter som är bäst är Miele, Bosch och Siemens. Bosch har också historiskt tagit många av plats. Ytterligare en undersökning som är värd att ta del av, är en stor sammanställning gjord av våra vänner i Norge. De har bland annat avslöjat hur länge som deras tvättmaskin höll, de problem som de haft under åren och hur nöjda de varit med köpet.


Bästa tvättmaskinstillverkare i denna stora konsumentundersökning blev, inte helt oväntat, Mielemed av 1poäng (4tvättmaskiner från Miele utvärderades). Bristen på experttester har gjort arbetet extra utmanande denna gång. Se hela listan på bast-i-test. Vi har fått åka till de stora vitvarubutikerna och pratat med både säljare och tekniker för att få tips och råd till denna sida. Bland annat har vi besökt ELON, Elgiganten och Hemmabutikerna för att höra oss för vad som gäller idag.


Och svar har vi fått! Precis som vi skriver på vår sida med tester av torktumlare, har vi hittills inte träffat på några som uttalar sig negativt om Miele. Konsumenterna är nöjda, testlabben placerar den högt och Miele själva går ut med information att I våra testlaboratorium måste tvättmaskinerna klara att gå i minst 10.


Det motsvarar en genomsnittlig användning på cirka år. Det handlar ofta om 5-siffriga belopp för en tvättmaskin från Miele. Att denna tyska tillverkade gör de mest hållbaratvättmaskinerna, verkar ställt utom rimligt tvivel.


Köp idag och få fri frakt. Här hittar du alla kända märken. Jo, det finns en liten fotpedal på den som du trampar på, varpå trumman i boxen snurrar igång och tvättar dina kläder. Discover a new way to wash your personal delicates with the Drumi. Det kanadensiska företaget Yiregos senaste produkt är Drumi – en liten tvättmaskin som inte behöver någon el för att fungera.


YiREGO företag baserat i Toronto, Kanada, Han skapade en liten tvätt som ett alternativ för att tvätta kläder för hand. Den lilla enheten drivs med fotpump, och du behöver inte absolut ingen annan energikälla. Den använder mindre vatten och tvättmedel i en tvättmaskin organ.


Enheten kommer att släppas på marknaden om ett år, och kostar $ 1(1€). Buy products related to yirego washing machine products and see what customers say about yirego washing machine products on Amazon. FREE DELIVERY possible on eligible purchases. De allra flesta bakterier är inte farliga utan är våra vänner och är en viktig del av vårt immunförsvar Toppmatade tvättmaskiner tar mindre plats och du kan ta ut eller lägga i plagg under tvättprogrammet utan att vattnet rinner ut på golvet.


Istället för att slänga och köpa nytt har han parat ihop några halvtrasiga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...