måndag 25 september 2017

Begagnad gummibåt med motor

Begagnad gummibåt med motor

Vi hjälper dig jämföra pris på produkter och återförsäljare inom fordon. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! En gummibåt av hög kvalitet med mycket utrustning och i skick som ny. Ej använd de senaste åren.


Begagnad gummibåt med motor

Begagnat Honda gummibåt paket säljes i bra skick. Bredd: 44m Vikt 27kg. Motorn är i nyskick. Söker du en Zodiac? Köparen eller transport bolaget måste ombesörjer lastning av objektet.


Hämtning är mellan 08. Detta auktions objekt kan ha brister som uppstår som en direkt följd av att materialet ibland blir ståendes upp till. DI-modellerna har uppblåsbar durk och köl, MS-modellerna har traditionell plywooddurk och SS har lattdurk. Varje gummibåt levereras med pump, åror, tre D-ringar för bogsering, väska, sittbräda i aluminium och reparationssats. Kontakta oss för paketpriser med motor.


Vi säljer inga begagnade gummibåtar. Stor gummibåt För Er som vill ha med hela familjen, packning eller fiskeutrustning ut på äventyr i nya och olika vatten är denna gummibåt med meters längd helt optimal. Med 20HK planar båten med 4st vuxna.


Begagnade båtar och motorer Det är alltid tryggare att köpa en begagnad båt via ett etablerat företag. Du har lagstadgad reklamationsrätt och tryggheten i tillgång till en väletablerad serviceverkstad. Vet inte hur gammal en begagnad motor får vara tyv. Har blivit väldigt sugen på att skaffa en liten gummibåt med motor att ha. Köp sälj begagnade båtar och tillbehör.


Kostenloser Versand verfügbar. Båtmotorn säljer vi bort med rabatt. Detta innebär att du får gummibåten och motorn till ett bättre pris när du beställer dessa tillsammans än du skulle fått om du köpt var och en för sig. Fina gummibåtar till riktigt bra priser.


Stort utbud och snabba leveranser. Köp din gummibåt på Seasea. Med generna i verkstad och service vågar vi påstå att din affär blir enkel även efter leverans. I dag jobbar vi med försäljning av båtar så som Sea Ray, Sunseeker, Zodiac RIB och jollar samt Quicksilver jollar.


Uppbyggd av kraftig PVC och har tre luftkammare, sittkudde och plats för motor på det bakre skottet. Vi har verksamhet på fem orter och har stockholms bredaste utbud av båtar och motorer. Vi har även sommar- och vinterplatser, auktoriserade fullserviceverkstäder samt tillbehörs- och reservdelsbutiker. Vi kan hjälpa dig med det mesta som gäller ditt båtliv.


Varmt välommen att kontakta oss. Och försöka hitta en nyare men begagnad motor. Mercury på blocket, bara år gammal och mycket litet använ motorn ser helt oanvänd ut. Spara en massa pengar här!


Begagnad gummibåt med motor

Säljare och köpare möts på Båtar säljes. När du har gjort dina sökningar och är inlogga har du möjlighet att spara din sökning och upprätta en annonsagent. Begagnade motorbåtar och båtar till specialpris. Gummibåt Suzumar AL med alu- durk. Här hittar du ett stort utbud från båthandlare från hela Sverige.


Med en bensinmotor drar den massor av bränsle. Och dyra reparationer är mer regel än undantag. Inköpspriset är bara början… 9. Chevrolet Transsport – rasade motorer. Trevligt, lyxigt och praktiskt.


Begagnad gummibåt med motor

Dessutom med en lockande prislapp. Dock så kan det bli dyrt att falla för frestelsen att slå till på en begagnad Transsport.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...