måndag 25 september 2017

Grön korslaser

Grön korslaser

Vi har Nivelleringsinstrument. Se vårt urval av multiverktyg här. Leverans till din dörr på 48timmar!


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Stort utbud av kvalitativa maskiner, verktyg och material för hemmafixaren. Självnivellerande korslaser med grönt ljus! Ska du lägga kakel, tapetsera eller hänga upp tavlor?


Gör det enkelt för dig med Quigo Green från Bosch! Denna självnivellerande krysslaser ersätter ansträngande arbete med vattenpass – istället får du en 1procent rak horisontell och vertikal laserlinje. Korslaser med olika färger. Laserstrålarna kan ha lite olika räckvidd och vara i olika färger (grön, röd).


Räckvidden anges i meter och beskrivs ibland som arbetsområde. Laserprojiceringen är batteridriven och du kan köpa paket med batteri och laddare i ett. Det här kompakta och robusta korslaserverktyget är exakt och bärbart - det är helt enkelt perfekt för alla slags utjämningsarbeten.


Med en enda omkopplare visas 360° vertikala och horisontella gröna laserlinjer samtidigt, så att du kan mäta och markera i en fullständig rumslayout. En enkel och smidig korslaser, det bästa hjälpmedlet när du ska sätta upp tavlor, kakel eller tapeter. Laser för horisontell och vertikal linje.


Grön korslaser

Visar snabbt och tydligt ett vinkelrätt kryss på väggen. En horisontal och en vertikal linje. Den vertikala linjen når grader upp i taket. Grön korslaser som når upp till m horisontalt och vertikalt. Efter testet råder det ingen tvekan om att krysslasern är ett oumbärligt verktyg.


Används i nästan varje projekt! Maskiner, verktyg och massor av tillbehör som gör det enkelt och roligt att fixa i hemmet. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Linjerna kan tändas var för sig eller tillsammans.


Grön korslaser

Krysslaser som projicerar exakta korsade horisontella och vertikala linjer. Denna krysslaser har ett integrerat litiumjonbatteri som enkelt laddas via den inbyggda micro USB-porten. Krysslasern använder sig av en grön laserteknologi vilket syns extra bra.


Logga in för att se prisuppgifter. Bosch GCL 2-G Professional är en självnivellerande korslaser med grön laserstråle för horisontal och vertikal nivellering samt två lodpunkter. Grönt ljus för gröna korslasrar Leica, Hultafors, Bosch och Stanley. Där har ni leverantörerna av de fyra modeller av korslasrar som Byggarens testpiloter prövat, granskat och bedömt och vars resultat nu ligger färdigt för allmänt beskådande. Bosch GCL 2-G är en självnivellerande korslaser med grön laserstråle för horisontal och vertikal nivellering samt två röda lodpunkter.


Det här är en smart, pålitlig och kraftfull liten enhet. Förpackat med några av de smartaste moderna funktionerna har det verkligen hjälpt tyska varumärke att hålla sig flytande på marknaden. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Lasern ger en horisontal linje och två vertikala linjer.


Det är bra för dig och bra för miljön. Gröna laserstrålar är framtiden när det gäller självnivellerande korslaser då det syns betydligt bättre och skarpare än röda strålar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...