torsdag 28 september 2017

Eldriven golfvagn begagnad

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. E-Master Robo XLitium, är en innovativ fjärrstyrd eldriven golfvagn med många funktioner och av hög kvalitet. Den har en lättvikts hightech aluminiumram, ett klick set up design, två kraftfulla motorer på 200W (Linix motor), en vid räckvidd för fjärrkontrollen som ger full kontroll upp till 1m. Avslutad jan 16:17.


Eldriven golfvagn begagnad

Batteri saknas, funktion osäker. Helt ny fjärrstyrd golfvagn säljes. Vagnen har två lägen vilket gör att den kan köras med fjärrkontroll och som en vanlig eldriven vagn. Den uppenbara skillnaden mellan en vanlig golfvagn och en eldriven golfvagn är elmotorn som hjälper till att dra vagnen. Köp en begagnad golfbil hos Mascus.


Du kan köpa och sälja begagnade golfbilar på vår marknadsplats. Säljer min elektriska golfvagn för att jag ej har behovet för att använda en elektriskt vagn utan klarar. Den elektriska golfvagnen GoKart är en unik produkt: kompakt, lätt, slitstark, snygg och framförallt väldigt prisvärd.


När det gäller elgolfvagnar väljer du kvalitet till ett rimligt pris. Alla GoKart-produkter har generösa garantier så att du säkert kan njuta av din eldrivna golfvagn i många år. Du slipper bära bagen och får därmed en trevligare stund när du förflyttar dig mellan de hålen.


Välj bland antal hjul, modeller med eller utan batteridrift och om det ska vara en juniormodell. En eldriven golfvagn passar framförallt bra för dig som vill fortsätta spela golf, men som av olika skäl inte vill eller kan dra en traditionell golfvagn. Har du problem med dina axlar, smärtor i korsryggen eller känner av någon annan skada som hämmar dig, kommer en eldriven golfvagn att underlätta ditt spelande. På Mascus kan du både sälja och köpa begagnade pallvagnar till salu.


Eldriven golfvagn begagnad

Ett utvalt sortiment av golfutrustning och tillbehör som golfklockor, golfvagnar och golfbagar. Golfvagn eldriven T. Leverans på 1-dagar. Auktion på internet med Begagnad eldriven golfvagn , Power Kaddy.


Billiga golfvagnar Här hittar du ett komplett sortiment av billiga golfvagnar från olika butiker på nätet. Använd filtrering som ett specifikt varumärke eller sökfunktionen för att sortera bland de många alternativen och hitta butiken där du sparar mest på dina köp. Den perfekta golfvagnen för den unga golfspelaren.


Har samma funktioner och lika fräck design som övriga Rovic golfvagnar men i ett mindre format. Chassi ett helsvetsat ramverk ger ökad stabilitet, prestanda samt branschens snävaste vänddiameter. Den här golfvagnen har tre hjul och är tillverkad i aluminium. Den är också väldigt enkel att fälla ihop och kan lätt transporteras eller förvaras bak i bilen eller hemma, utan att ta upp särskilt mycket plats. Dormy har Europas största golfvaruhus.


Hos oss hittar du allt det senaste inom golf. Vi har passionen och kunskapen att hjälpa dig att välja rätt. Gel battery, 6-FM-36. V 36Ah (20HR) Rechargeable sealed lead-ACID battery. Storlek förpackning: x 5x cm.


Eldriven golfvagn begagnad

Specifikation: Märke: TOPSUN. Model Number: S1T2. Motocaddy SGrafit är den perfekta golfvagnen för dig som vill ta din golf till en ny nivå med ett steg över till elvagn.


Maggo golfvagn inkl bag, st klubbor, bra skick. Vi har golfbags i märken som Callaway, Wilson, Ping, Bagboy och fler. Båda golfbags och golfvagnar hittar du i många färger och storlekar. Du kan också få en elektrisk vagn, om du vill ha det.


Eldriven golfvagn begagnad

Kolla på golf-sale.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...