tisdag 24 oktober 2017

Båtvärmare diesel

Köp nu innan det är för sent! Nya toner och stilar. Det senaste inom dammode. Fri retur i dagar.


Du hittar produkter både från Wallas, Eberspächer och Planar i vårt sortiment och självklart alla tillbehör som ventiler, bränsletankar, slangar och anslutningar. Vi säljer även veke till POD båtvärmare.

Kompakt og stabil bådvarmer (4KW) med lavt brændstofforbrug, god varme og optimal effektivtet til en rimelig pris. Airrex är marknadsledande inom dieseldrivna infravärmare. Airrex infravärmare har redan tillverkats i närmare år och bara fabrikens produktutvecklingsavdelning sysselsätter cirka personer och därmed är Airrex i den absoluta världstoppen i detta område.


De dieseldrivna värmare som Airrex har utvecklat producerar säker infraröd strålning. FJH-serie luftdieselparametrar (nedan kallad värmaren) är oberoende av det ursprungliga motorsystemet. Den använder sig av 12V eller 24V likström för att köra. Värmaren antar lätt diesel som motsvarar miljötemperaturen som bränsle, och det kan startas och. Begagnade båtvärmare Begagnade Värmare Vi tillhandahåller och säljer även nyservade begagnade värmare med mellan 3-månaders funktions garanti om inget annat angivigts.


Värmarna är genomgångna och provkörda i testbänk innan leverans.

Har du överhuvudtaget ingen möjlighet till strömförsörjning finns det ”punktvärmare” från tex Origo HeatPal eller Heatmate , men tänk på att aldrig använda dessa när ni sover pga av risken med bla syrebrist. Dieselvärmare Planar 2D. Kategorier Perfekt värmare - Billigare, längre och mer hållbara! Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser! Värmedoktorn kan allt om båtvärmare.


Vi erbjuder service, reservdelar och goda råd. Vi marknadsför och lagerhåller idag de flesta reservdelar till båtvärmare av fabrikaten Wallas, Thermo och Ardic. Köp säsongens nyheter på Boozt. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Dessa är Wallas ( diesel och fotogen), Webasto ( diesel ) och Eberspächer ( diesel ). Samtliga av dessa märken har värmare i olika storlekar för olika stora båtar. Jag valde bort Wallas fotogenvärmare för att det skulle kräva ytterligare en bränsletyp ombord på båten (utöver gasol och diesel ). De finns med olika effekter för att passa dina behov. Vi har Wallas värmare som värmer upp din båt. MPC - Vattenburet värmesystem för båt och husbil.


Du får ett system som fungerar från start och du slipper leta efter komponenter och lösningar. Har man piratat Webastos teknologi bör den ju vara ungefär lika bra, men man får inte support och reservdelar.

Autoterm Planar 2D 2kWPlanar 2D luftvärmare är en kostnadseffektiv lösning för uppvärmning av din båt. En liten värmare med stor effekt. Den patenterade förbränningskammaren fungerar flera gånger längre än i liknande produkter och borstlösa motorer har gjort det möjligt att öka livscykel och skapar lång hållbarhet samt driftsäkra produkter. En värmare på båten kan höja komforten om du seglar vår och höst,. Man tar diesel från motorns tank så man slipper ett extra bränsle.


Dagens dieseldrivna värmeaggregat har en kraftigt reducerad ljudnivå i jämförelse med modellerna som tillverkades för några år sedan. De har även en inbyggd termostat, vilket gör dem ännu mer energisnåla. Framförallt i ett land som Sverige, med våra långa och stränga vintrar. Till skillnad från motorvärmarna kan man använda diesel och bensinvärmarna överallt.


Försäljning av reservdelar till Bosch, Hella och NGK. Auktoriserad servicelämnare på Volvo Pentas industri- och marinmotorer. Gör som jag gogglade båtvärmare diesel.


Länk till inlägg Dela på andra webbplatser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...