måndag 23 oktober 2017

Få sms vid strömavbrott

Adlibris är en av Nordens största bokhandlare - hitta din nästa bok hos oss! Inspireras av läslistor, boktips och kampanjer här! Handla presentkort här!


Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som är kund hos oss. Påminnelse via sms vid förändrade sophämtningstider.

Så fort vi får information om ett strömavbrott som berör just ditt hus eller sommarstuga skickar vi ett sms eller e-postmeddelande med information om strömavbrottet. När felet avhjälpts får du ett nytt meddelande som talar om att strömavbrottet är åtgärdat och orsaken till avbrottet. Termometer med SMS funktion. För fritidshuset, garaget, kontoret eller serverrummet.


Plugga in enheten i närmsta vägguttag, sätt i ett simkort så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt. Skickar SMS till upp till fem mobilnummer vid oönskade temperaturer samt vid händelse av strömavbrott.


SMS-larm vid oönskad temperatur och strömavbrott.

VAKE-larm sänder SMS med information vid elavbrott samt om elen återställs. Temperatur kan mätas internt samt även extern genom en vattentät 2m lång sensorkabel. Få full koll på planerade strömavbrott ,. Uppdatera dina kontaktuppgifter på Mitt E. ON så skickar vi information till dig via SMS vid större strömavbrott.


Planerade strömavbrott. Det händer att vi behöver stänga av elen en period. Oftast beror det på nödvändigt underhåll av elnätet. Vid planerade strömavbrott får du veta det i god tid genom ett meddelande i brevlådan.


Tips och råd vid strömavbrott. Börja med att kontrollera om felet finns i din elanläggning. Strömavbrott medför ju tappad förbindelse så nätverksövervakning funkar därmed också (enstaka falsklarm då enbart uppkopplingen strular, men inte elförsörjning, är inget problem). Jag har testat det program du länkade till och har faktiskt lyckats få till övervakning som ser ut att funka, tack!


Köp boken billigare på Adlibris här! Hur gör jag för att få sms om strömavbrott? Du kan också besöka Mina sidor och fylla i anmälan där.

Om du vill få strömavbrottsinformation på flera anläggningar. Skulle frysboxen gå sönder och temperaturen stiger eller vid händelse av strömavbrott får du direkt ett SMS och du kan vidta åtgärder för att rädda innehållet innan det tinar och blir förstört. Att övervaka och få en varning när strömmen bryts är viktigt för dig som använder en strömbildare men kan också vara praktiskt för andra tillämpningar.


Uppladdningsbart batteri säkerställer driften vid strömavbrott i upp till h. Skickar mail eller SMS till upp till nio telefonnummer vid temperaturlarm, inbrottslarm och strömbortfall. Styrs från valfri web-läsare. Om du har en mobiltelefon, ha den nära dig. SOS alarm har ett system där du vid en krissituation kan få ett varnings- SMS med viktig information till din mobil.


Gå inte nära och rör aldrig nedfallna elledningar, eftersom de fortfarande kan vara spänningsförande och mycket farliga. Få sms vid strömavbrott Aktuell driftinformation Här hittar du samlad avbrottsinformation för el, vatten, fjärrvärme och återvinning. Vid eventuella strömavbrott i vårt elnät vill vi ge dig som berörs information via sms.


Därför har vi skickat ut ett sms till de mobilnummer som kan kopplas till Skellefteå Krafts nätområde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...