måndag 13 november 2017

Adapter i italien

Vi finns där för dig! Samt dagar returrätt! Batterier till det mesta! SteyrTek -adaptrarna är gjorda av aluminium i hög kvalitet.


Adapter i italien

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Men uttagen ser inte alltid likadana ut. Det är vanligt att se stickkontakt av typ L, C och F. Du bör kunna använda dessa utan en adapter, men det förekommer undantag.


Om du har en europlug, typ C, så ska det gå bra i Italien. Det er aldrig sjovt at løbe tør for strøm på kameraet, lige når de flotteste billeder kan tages, eller at mobilen dør imens man tjekker GPS’en. De stora hotellen fungerar utan adapter - däremot bor ni i lägenhet, mindre hotell, eller privat behöver ni adapter. Adapter : Dt varierar. Skrivet av Mimmi d f: Tack för alla svar!


För elkontakterna i Italien kan det variera vilken strömstyrka som går att ta ut innan säkringen går. Det är främst Italien tillsammans med Chile som använder uttag av typen L. Om du åker till Italien på tjänsteresa får du 6kr i traktamente varje dag och då kan du gott och väl köpa dig en adapter eller USB-laddare för pengarna. Italien är världens femte största turistmål, och besöks årligen av omkring miljoner besökare. Toscanas vackra landskap, det antika Rom, Italiens alper och städer som Florens och Venedig är bara några av landets alla turistattraktioner. Den enklaste är den som bara passar i ett enda uttag.


Fördelen med dessa är att det inte finns något som kan gå sönder på dem och att du bara behöver en adapter om du ska till ett land på din resa. Nackdelen att du kanske behöver ta med dig några olika adapters om du ska åka till olika ställen under samma resa. Res inte utan adapter ! Med rätt reseadapter kan du använda dina elektriska apparater världen över. Välj den modell som fungerar i de länder du ska besöka. Har man en svensk kontakt som är konstruerad att klara 250V, även kallad europlugg – typ C eller F på illustrationen – behöver man oftast inte en adapter om man ska resa inom Europa, till vissa delar i Sydafrika, Ryssland eller flera länder i Nordafrika och Sydamerika.


Italien : Det finns traditionellt två standarder, båda med tre stift, skyddsjord i mitten och matning i de två andra. Den ena standarden är för max A med mm mellan ytterhålen, samma som typ C. Den andra är för A med mm mellan ytterhålen. Jordad reseadapter för att koppla in svensk utrustning i Italien.


Reseadapter från Italien till Europa. Ger möjlighet att ger möjligheten att använda enheter från Italien i Europa (Schuko). Kombinera med Gen universell mobil anslutningskabel för att koppla in i standarduttag i Italien.


Adapter i italien

Men hursomhelst - en vanlig svensk plugg fungerar oftast i Italien. Dom har lite andra dimensioner men det går och det är samma volt. Dryg svåröverskådlig länk - Sök på Italy tills du kommer till en bild på plugg Type L. Strömmen i Italien är som i Sverige 220V. Behövs adapter : Nej, svenskar behöver inte adapter.


Ifall ni reser runt i Europa är det viktigt att veta vilka eluttag som finns i de olika länderna så att man inte står med en urladdad telefon och en dator utan batteri. Eluttag för länder i Europa. Behøver adapter : Nej. Irland Voltene, som kommer ud af stikkontakterne er det samme som herhjemme, 230.


Adapter i italien

Dog er indgangene med flade trebensstik. Der findes lidt forskellige stikkontakter, alle med runde indgange. I Italien anvendes 2volt i kontakterne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...