måndag 13 november 2017

Intelligenta hem

Smarta hus system – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Intelligenta Hem är för alla. Alla skall både ha råd och förstå direkt.


Intelligenta hem

Enkelhet, komfort och miljö är våra ledord som gör att vi kan tillhandahålla ett unikt, nyckelfärdigt helhetskoncept för hela familjen. Brandlarm Brandlarm består av smarta rök- och värmesensorer som samverkar sömlöst för bästa skydd. Inbrottslarm Inbrottslarmet består av dörr-, fönster och rörelsesensorer samt övervakningskameror som gör det besvärligt för tjuven att göra intrång. Tjuven väljer ofta ett hus utan larm.


Läckagelarm Vi övervakar vattenläckage så att du får ett meddelande om ditt hem. Ja, vem som helst kan använda intelligenta hem. Vi har designat hela systemet från start till mål med användaren och enkelhet i fokus. Vår system är smartare, enklare och smidigt att använda oavsett förkunskaper. Ett intelligent hem kan innebära många olika saker.


Intelligenta hem

Möjligheterna är oändliga! Allt kan skötas från en enkel touchdisplay, iPad eller fjärrkontroll som anpassas individuellt,. Insikter Det bästa du kan göra för miljön är att vara medveten.


Med vårt system får du enkla och tydliga insikter över hur din bostad används men även över ditt och familjens klimatpåverkande beteende. Med hjälp av dessa insikter ökar medvetenheten hos er och förutsättningarna för att faktiskt vidta några åtgärder som sparar på miljön ökar kraftigt. Det intelligenta hemmet är en verklighet och kommer att utvecklas enormt framöver.


Allt för att göra livet lättare, säkrare och bekvämare för de villaägare som vill och har råd. Men vad är då ett intelligent hem? Säkerhet med intelligenta system för smarta hem Förutom kostnadsbesparingar och ökad komfort ger Smart Home-system, som intelligent uppvärmning, framför allt ökad driftsäkerhet.


När det gäller uppvärmning håller sofistikerade appar som ViCare och Vitotrol dig uppdaterad med aktuell status och informerar direkt om något behöver göras. Vår vision är att leda den tekniska utvecklingen av intelligenta hem och verka som förebild för andra aktörer. Kanske var det priset som skrämde bort många?


Men det behöver inte bli dyrt bara för att du vill kunna övervaka din elförbrukning eller slå på kaffekokaren när du sitter på bussen på väg hem. Automationer Aldrig mer ska någon behöva bli stressad av pipet som indikerar att larmet kommer gå på om du inte slår in rätt kod tillräckligt fort. Vårt system känner av att det är du som kommer hem och stänger av larmet automatiskt åt dig redan innan du hinner fram till dörren.


Smarta hem är ett begrepp som rymmer en uppsjö produkter och lösningar. De har det gemensamt att de på olika sätt hjälper dig att underlätta vardagen hemma och även öka tryggheten i bostaden. Det handlar nästan alltid om sådant som gör hemmet mer uppkopplat.


I somliga fall är det teknik som automatiserar funktioner – som att tända eller släcka lampor vid givna tidpunkter eller. Trådlös teknik ger oss nu möjlighet att bli energismarta i hemmet. Genom att koppla samman den trådlösa tekniken i hemmet så finns nu möjlighet att smidigt styra till exempel att värmen sänks någon grad under förbestämda intervaller och på så sätt minska energikostnaderna.


När du lämnar bostaden släcker du enkelt all belysning och stänger av apparater i smarta uttag med ett knapptryck, i appen eller med rösten. Upplev mer med Smarta Hem. Vi förvandlar din vardag och får de små vardagsproblemen att kännas något lättare. Enkla saker som att slippa släcka lampor gång på gång eller att få en notis i mobilen om temperaturen i kyl eller frys avviker.


Intelligenta hem

En av kundinsikterna som legat till grund för dessa nya lösningar är insikten om att man oroar sig som mest för sitt hem när man inte är hemma. Ett smart boende ska vara en helhetsupplevelse där allt fungerar bekymmersfritt tillsammans. Exempelvis ett skymningsrelä som tänder belysning när det blir mörkt eller en rörelsedetektor som tänder belysning när någon rör sig framför. Fördelningen i styrelsen är 6 män (3), 4 kvinnor (2).


Bolagets VD är Emil Trägårdh år. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Digitaliseringen har med datorer, smarta telefoner, läsplattor och appar länge varit en del av vår vardag, både hemma och på jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...