måndag 6 november 2017

Eldriven golfvagn med fjärrkontroll

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Hitta rätt produkt till rätt pris. Lyssna, spela, skriv ut, surfa och ring.


Allt du behöver hittar du hos Clas Ohlson. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Fri frakt och öppet köp i dagar! HF X2R LI är en riktigt kvalitetsvagn producerad av aluminium och levereras med det absolut bästa Litium batteriet. Snygg Design, hög kvalitet och ett mycket attraktivt pris är de som gör det till Fritidsports mest sålda elvagn Fjärrkontroll som kan styra vänster, höger, framåt och bakåt, räckvidd över meter Kan även manövreras utan fjärrkontroll direkt vid handtaget.


Med hjälp av en elgolfvagn kan du tillbringa långa dagar på golfbanan utan att slita onödigt mycket på kroppen. Den elektriska vagnen blir som din personliga caddie som hjälper dig att hålla och flytta runt din utrustning under golfrundan. MGI Zip Navigator är en elektrisk golfvagn fullpackad med funktioner och finesser. Denna golfvagn är lätthanterlig med en knappt för start och stopp, samma knapp kan även roteras för att justera hastighet.


Navigator kan även styras med fjärrkontroll , med kontrollen kan man starta, stopp och även svänga. Elgolfvagn X2R GEL Fjärrkontroll som kan styra vänster, höger, framåt och bakåt, räckvidd över meter Kan manövreras utan fjärrkontroll direkt vid handtaget Ah GEL batteri med laddare klarar med lätthet hål Höj och sänkbart handtag med dubbla handtag. Nätets bästa pris på.


Helt ny fjärrstyrd golfvagn säljes. Vagnen har två lägen vilket gör att den kan köras med fjärrkontroll och som en vanlig eldriven vagn. Stewart XRemote är en batteridriven golfvagn som automatiskt följer dig på golfbanan vart du än går. Du fäster fjärrkontrollen i bältet eller har den i fickan, och golfvagnen kommer att följa efter dig.


Eldriven golfvagn med fjärrkontroll

Elgolfvagn SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Det naturliga sättet att handla hemelektronik. Fjärrkontrollen kan numera fästas under det ny Designade ergonomiska handtaget och samtidigt laddas upp under själva golfrundan med hjälp av det patenterade USB-uttaget på handtagets undersida. Det responsiva dubbeltrycks systemet i fjärrkontrollen tillåter golfaren att ändra hur mycket effekt som knapptryckningen skall ge i utslag på själva elvagnen genom att variera trycket på.


En eldriven golfvagn passar framförallt bra för dig som vill fortsätta spela golf, men som av olika skäl inte vill eller kan dra en traditionell golfvagn. Har du problem med dina axlar, smärtor i korsryggen eller känner av någon annan skada som hämmar dig, kommer en eldriven golfvagn att underlätta ditt spelande. Välj elgolfvagnar med litiumbatteri eller blybatteri. Alla modeller klarar en håls bana.


Beställ eldriven golfvagn online med fri frakt och låga priser. Fäst fjärrkontrollen på golfvagnens handtag. Oavsett hur långt du då går från golfvagnen så stannar den på sin plats. Välj sedan klubba eller putter och genomför dina slag eller din puttning. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


E-Master Robo XLitium, är en innovativ fjärrstyrd eldriven golfvagn med många funktioner och av hög kvalitet. Den har en lättvikts hightech aluminiumram, ett klick set up design, två kraftfulla motorer på 200W (Linix motor), en vid räckvidd för fjärrkontrollen som ger full kontroll upp till 1m. Den levereras med 20Ah Litium batteri, 14.


Med batteriet i bagen är det enkelt att koppla sladden till vagnen. Efter minuter lätt övningskörning i lägenheten vet jag hur den funkar med och utan fjärrkontroll och via gasreglaget på handtaget med fjärrkontrollen standby. Eldriven Golfvagn Begagnad på REA! Alla våra produkter är framtagna i syfte att lösa ditt aktuella problem på ett smidigt sätt och med minimal miljöpåverkan. I Lyfcos utbud finner du enbart produkter speciellt utvalda för att tillgodose dina behov på ett så miljövänligt sätt som möjligt.


Förenkla din vardag med ett gott grönt samvete – välj produkter från Lyfco.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...