torsdag 23 november 2017

Gsm relä

Professionell rådgivning av experter vid val av reservdelar. Bildelar av Toppkvalitet. Sveriges största utbud av bildelar. Upp till rabatt på bildelar! Snabb leverans och bra priser.

Köp era nya på nätet! Bästa pris på marknaden! Mycket förmånliga priser! Fri frakt vid köp över 3kr! Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik, köp idag!


Allt inom Aktiva Komponenter. Delbetala i upp till månader.

När du vill styra fler externa 2V-produkter, t. Here you will find products for reliable remote control over the mobile network. Hos oss hittar ni produkter för tillförlitlig fjärrstyrning och fjärrövervakning över mobilnätet. Bygg ut ditt hemautomationssystem med flera enheter och få stora möjligheter till fjärrstyrning. Med hjälp av GSM-larmen kan du via internet eller mobiltelefon fjärrstyra apparater och få larm om något händer i t. Har potentialfritt relä (A, 2V) som styrs via SMS.


Inbyggd temperatursensor gör att ansluten utrustning kan slås på automatiskt om det blir för kallt. Att styra relä via sms, via samtal eller app, ger ökad smidighet och tillgång till att styra olika funktioner i realtid från snart sagt jordens alla hörn. GSM-styrenhet för montering på DIN-skena eller i normcentral för fjärrstyrning av värme i fritidshus eller utrustning i industri, fastigheter, kontor eller hem samt fjärravläsning av temperatur och händelser (status). Med bekväm och energibesparande fjärrstyrning via GSM-nätet ser du till att fritidshuset eller hemmet alltid har lagom temperatur! Med ett enkelt SMS kan värmen justeras från t. Fjärrstyra via SMS, samtal eller en app?


Skall du styra något via mobilnäten hör med oss först, det lönar sig! Enheten är tänkt för inomhusbruk. Vi har oslagbara priser!

Manual, GSM-relä rev 1. GSM A2m– Enkel larmsändare med ingångar och relä -utgångar. GSM -A2mär en kompakt, universell larmsändare med ingångar och två relä -utgångar. Val av SIM-kort för fjärrstyrning.


För att använda våra fjärrstyrda reläer och brytare så krävs det ett SIM-kort, kontantkort fungerar bra. Kontantkort går att använda, OBS! Mer information på vår hemsida. Med en YOYOPower huvudenhet och den praktiska appen kan du fjärrstyra stycken YOYOPower. Jag har köpt en ny villa grind för in och utpassage för bil.


Har ett GSM relä som ska skicka signal till en automatisk grind. Lite osäker på vad utgångarna gör. Läst denna förklaring från tillverkaren men. I stugan eller villan. Visst är det skönt att stugan är varm när du anländer och den råkalla fuktiga luften lyser med sin frånvaro.


Förläng vistelsen i stugan genom att sätta på värmen hemifrån. SMS-larm för strömbortfall, fjärrströmbrytare och tempövervakning. För platser där fast nätverksuppkoppling saknas alternativt platser som kräver extra säkerhet och redundans, där larm om strömavbrott måste kunna nå fram även då den fasta internetuppkopplingen ligger nere.


Beställ idag, leverans imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...