fredag 10 november 2017

Styra lampor med smartphone

Styra lampor med smartphone

Svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning. Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb! Stort utbud av lampor. Styr eluttag, lampor etc. En bekvämare vardag.


Styra lampor med smartphone

På så sätt kan du tända, släcka och dimra din belysning utan att behöva resa dig ur soffan. Med smarta LED-lampor kan du skräddarsy ljuset hemma tack vare appstyrd belysning, och på så sätt få ett mer behagligt ljus beroende på vad du gör för stunden och vilken belysning som passar dig bäst. Det enda du behöver göra är att ladda ner vår app, ansluta dina smarta lampor och vara uppkopplad på hemmets wifi.


Tänk att styra husets belysning helt trådlöst via mobilen eller med röststyrning. Skapa stämningsfullt ljus, dimma ljusstyrka eller ändra färgtemperatur. Smart belysning är inte bara praktisk, utan även energibesparande och ger ökad säkerhet. Det är premissen för de nya led-lamporna och systemet fungerar precis lika bra som det är störande begränsat.


Styra lampor med smartphone

Apparna låter dig styra hemmet från mobilen. Självklart finns det appar för mobilen. Vissa är gratis, vissa kräver en dator med speciellt program och vissa kostar pengar. Byt ut dina befintliga ljuskällor till fjärrstyrda och du kan förutom att tända lyset med mobilen även ställa in hur belysningen ska bete sig.


Som att tända lampan i hallen automatiskt när du kommer hem, eller att alla fönsterlampor tänds när solen går ner. Med Smartline Flow har du många alternativ när det kommer till att styra belysningen. Tänd och släck hela huset med en knapptryckning, sätt på värmen automatiskt eller spela musik i alla rum. Börja i liten skala och utveckla allt eftersom. Ett smart hem hjälper dig i vardagen!


Styra lampor med smartphone

Köp din favoritlampa med rabatter på upp till ! Alltid rätt atmosfär med lamporochljus. Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Med hjälp av Insteons SmartLinc Central Controller (1dollar) och en gratisapp för iOS och Android behöver du inte längre resa dig ur soffan för att fixa belysningen – det är bara att slå på och av eller dimma lamporna med hjälp av telefonen.


Med Vadsbos egna App kan du på ett smidigt sätt styra dina led lampor i ditt hem och få belysningen precis som du vill ha den. Du kan då dimma en eller flera lampor samtidigt och anpassa ljuset efter årstid eller tid på dagen. Du kan även stänga av eller sätta på dina lampor i ditt hem för att passa till olika situationer i din vardag. Dimbar Smart Home-lampa med både RGB och växlar mellan varmt till kallt ljus.


Detta görs enkelt via den gratis Smart Life-appen. Ladda ner appen, anslut den till Wifi och sedan till dina smart-speakers för att styra ljuset med röstkommando. Allt du behöver är din Wifi router, Nedis SmartLife app och dina trådlösa smarta lampor.


Ingen extra sats och ingen anslutningshubb behövs. Det finns dock fler fördelar än så med smarta lampor. Exempelvis är det smidigt att kunna styra all belysning centralt, som att med ett knapptryck i mobilen kunna släcka alla lampor i huset när man går hemifrån.


Och glömde du att slå av en lampa går det att göra detta på distans när man är ute på stan. Bara att ladda ner appen och installera så är du i gång. Enklare kan det inte bli!


TRÅDFRI appen kan inte styra din smarta belysning från IKEA utan denna gateway.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...