måndag 4 december 2017

Ackumulatorhoppning

För felfritt övervunna hinder får ekipaget poäng motsvarande hindrets nummer. Foto: Kim C Lundin. Ackumulatorhoppning, däremot, är precis som kopparberg skriver!


Däremot så har inte jokern högre poäng än det alternativa hindret i sig, men felfritt övervunnet så får du dubbel poäng. Kan också tilläggas att får du vagran på jokern så får du hoppa det enlare hindret. Om det blir omhoppning så är det samma banna med samma poäng. För häst heter klassen som maximala hinderhöjden.


SYFTE MED TÄVLINGSREGLEMENTE Detta TR innehåller regler för hoppning och syftar till att tävlingarna ska ske under så lika förhållanden som möjligt. This video is unavailable. Poängen är samma som det klarade hindrets nummer.


Ingemar Hammarström och Munsboro Swap Shop ackumulatorhoppning. Oftast är bedömningen A:i ackumulatorhoppning dvs mest poäng och snabbast tid vinner. Den bedömning som tillämpas i semifinal och final skall anges i inbjudan.


Sker över en bana bestående av 6-enkelhinder vars svårighetsgradtillar succesivt. Gothenburg Horse Show är en av världens mest populära inomhustävlingar inom ridsport - både bland ryttare och publik. Klass är en tävlingsklass med ackumulatorhoppning. Denna hoppning sker över en bana bestående av till hinder. Vid rivning erhålles inga poäng.


Ackumulatorhoppning

Vid vägran får ekipaget fel. KM-klass: KM-klassen kommer att ridas med bedömningsform ” ackumulatorhoppning ”. För Emelie Andersson blev det pris i en ackumulatorhoppning med startande på höjden 1. Wilma Eklund segrade med sin Aldato (kat. D) en klass LB i Söderköping och seger även för Némla Almén på Calco (kat. C) i samma klass.


Sofia Källström segrade i Kanalhoppets lilla runda med Yoys Pride. Jag tävlade lokalt i något år och hade med mig rosett hem från nästan varje tävling. Tävlade även regionalt med några placeringar. Det bästa resultatet är väl andra plats i en regional LB, med mkt konkurenns. Hon hoppade super hela rundan, jag får till bra svängar och allt men sen kommer vi lite stort på en trippelbarr (som man ska komma lite intill på.) och jag tappar lite balans i språnget.


För er dressyrnördar som jag som läser min blogg innebar detta med ackumulatorhoppning att man red en förutbestämd bana men plockade poäng på varje hinder man klarade. På sista hindret fick man välja mellan två stycken hinder varav det ena var ett vanligt hinder med samma poäng som övriga och det andra ett svårt, högre konstigt hinder som var värt mycket mer poäng. För nedslaget hinder erhålles inga poäng.


Efter det gjorde vi vår första ackumulatorhoppning på 2 klarade jokerhindret och trots långsam tid kom vi 6a. Då kände jag att allt jobb gav resultat. Kan ju också berätta att på lucia-showen igår var vi med i en ackumulatorhoppning , som började på en meter och avslutades med ett jokerhinder på 120!


Artie var väldigt spänd av alla publik men gud så fint han hoppade! Malin valde att starta Tornesch i en ackumulatorhoppning tidigare på söndagen, där placerade sig ekipaget på en sjunde plats. Denis Lynch med Abbervail van het Dingeshof från Irland.


Jeroen Dubbeldam och Eric van der Vleuten. För att få lösa licens skall man ha Grönt kort Junior måste ha minst en placering i eller högre. Junior kan också kvalificera sig genom en felfri grundomgång i eller högre (ej ackumulatorhoppning ) på lägst nationell tävling Ryttarlicens krävs för deltagande i officiell tävling. Den kan lösas endast hos SIF.


Hur högt kan en älg hoppa. Philippe Barbot – Ibis du Bec FRA 2. Beverly-Ann Irwin – Houdini IRL 3. Katrina Mason – Maes Mawr’s Bay Lady GBR 4. Sacha Marissen – Tandy BEL 5. Svante Johansson – Jam Delilah SWE 6. Francois Xavier Belvisi – Brown Beauty FRA. Vina Lyons – Caramel Cream IRL 3. Det här var väl dem jag kände var värda att ta upp, finns en massa fler men det här blev ju många ord ändå! Andra absolut värdelösa bedömningar enligt mig är ju t. Finns många konstiga påhitt! Men A: A:1A och Winning Round är mina absolut favoriter just nu!


Det var en ackumulatorhoppning med joker. Alla tre var felfria så jag kom 2a,3a,4a i den klassen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...