måndag 11 december 2017

Adapter vattentempgivare

SteyrTek -adaptrarna är gjorda av aluminium i hög kvalitet. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Välj därefter lämplig adapter i vårt sortiment. Skär av kylarslangen och montera adaptern med passande slangklämmor.


Vattentempgivaren skruvas sedan in i det avsedda hålet i adaptern. NPT-gänga stämmer med standardgängan för givaren som följer med tillbehörsinstrumentet och också flertalet originalgivare. Praktisk adapter som underlättar montering av vattentemperaturgivare!


Den har även en skruv för montering av eventuell jordkabel. Tillverkad av anodiserad aluminium. Via oss får du Bra service - Bra priser - Bra kvalité! Finns i storlekarna:332mm.


Skriv i kassan vilken storlek du vill ha! Universal Passform. Man mäter innerdiametern på (den övre) kylarslangen. Artikelnummer SMP-TSLeveranstid 8-dagar. Liknande produkter.


USB Type-C är den nya laddningsstandarden för Android telefoner. Slangadapter som monteras direkt på kylarslangen. Aktuelle Preise für Produkte vergleichen!


Adapter vattentempgivare

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Heute bestellen, versandkostenfrei. Matrial: Aluminium. Färg: Blå Eloxerad. Monteras på under kylarslangen.


Dalhems levererar USA-bildelar, bilstyling, racingutrustning m. Köp Givare Billigare här. Lägg till i inköpslistan. ADAPTER FÖR VATTENTEMPGIVARE. Adapter för tempgivare på kylarslang.


Koppling för vattentempgivare 36mm. Dumpventil adapter för VAG FSiT TFSi (endast turbomotorer) Dumpventil adapter. Ja var brukar man sätta givaren till en extern vattentempgivare egentligen?


Placering av vattentempgivare, Caddy TDi -? Nu till min fråga, var är det bäst att sätta givaren? Om jag är med på banan så sitter det två givare på min motor, en på stosen i motorn vid vattenpumpen och termostaten (slangen går till nederkanten av kylet). Alltid snabba leveranser!


Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Vi har allt inom styling för din bil till oslagbara priser, kom in och fynda!


Byta vattentempgivare. Och dom borde ju ändå ha samma värden om det fanns en adapter som Bosse skrev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...