måndag 11 december 2017

Bäst router 2016

Vi erbjuder ett stort utbud av Router till bra pris med dagars öppet köp. Stort sortiment av tillbehör. Skal, headsets, wearables, m. Dags för ny bärbar dator?


Vi har laptops för alla behov.

Allt från grafikkort till barebone. Hitta din favorit och köp den idag! Gratis att använda! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Vilken 4G router är bäst i test och vad skiljer en billig 4G router från en dyrare M2M 4G router med inbyggt SIM-kort?


Detta var våra grundfrågeställningar och vi genomförde ett tufft test, en slags routrarnas boot-camp utmaning i vilken vi både fryste in routrar, ställde dem på en skakande slipmaskin och bokstavligt talat lät dem hamna i hetluften. Installationen av routern är rena barnleken!

Du får också betydligt bättre räckvidd med en wifi 6- router än med wifi 5. Det kan göra att behoven av mesh-paket kan minska. Vi ser också att mesh-routrar med wifi 6-stöd kan ha noderna placerade betydligt längre ifrån varandra och fortfarande få bra hastigheter och därmed rätta täckningen med färre enheter. Asus RT-AC88U är en mycket kompetent router som blir bäst i test då den bibehåller räckvidd och hastighet på ett utmärkt sätt. De fyra externa antennerna gör helt klart sitt jobb. Routern presterar kanon både när det kommer till långa avstånd och hinder såsom armerad betong.


Detta gäller såväl 4- som 5-gigahertzbandet. Den främsta anledningen till att köpa en avancerad router som den här är att du ska få bättre hastigheter än vad andra lösningar kan erbjuda. Det är ju det som motiverar en att montera antenn och dra kabel istället för att använda mobilen och internetdelning som skulle kunna vara ett alternativ eller att helt enkelt använda en router som inte kräver så avancerad montering. Under testperioden provar jag routern på tre olika platser i Stockholms län.


Dels centralt i Stockholm, men även på två andra platser några mil utanför stan där det alltså är längre mellan mobilmasterna. Hur höga hastigheter man ska förvänta sig är givetvis svårt att säga. När Huawei själva presenterar sin router talar man som sagt om 5G-hastigheter och när jag talar med operatören Tre som säljer routern och undrar v. Se hela listan på mobil. Hastigheterna jag mätt upp har varit i dator med flera olika tjänster för ändamålet (fast.com, Bredbandskollen och Speedtest) och även mobilens hastighet har varit via internetdelning till dator, för att få en rättvis jämförelse och undvika andra felkällor.


Huawei skriver i sin presentation av routern att den är bäst där 4G-nätet är väl utbyggt men även ska vara en intressant lösning när 4G-signalen är svag.

I de tester jag gjort, som varit i områden med såväl svag som med väldigt bra täckning kan jag konstatera att routern inte tillfört något värde i form av hastigheter som inte en vanlig mobiltelefon kan bidra med. Jag kan inte utesluta att det finns platser där routerns teknik kommer mer till sin rätta, men eftersom den kräver mycket i form av montering och inte imponerat på någon av våra testplatser kan vi inte rekommendera den. Ska man köpa den bör man innan dess vara säker på att den fungerar på den plats där installationen ska ske. Skulle man nu potentiellt få routern att prestera riktigt bra. Ingen router utses till bäst i test utan allting är upplagt som en guide där olika trådlösa routers lämpar sig bättre för olika typer användare.


I praktiken är detta bra då datorspelare inte letar efter samma router som de som surfare och de som har en mindre lägenhet inte behöver samma täckningskrav som de som har en större villa. Köp Router online på kjell. Denna standard kallas 802. Tekniken kräver dock fri sikt och är med andra ord ingen bra lösning för vanliga bärbara produkter i ett hem.


Bäst i test Guiden. Då har du kommit rätt! Vi gör förarbetet åt dig och sammanställer oberoende tester från tidningar, sajter och magasin samt recensioner från svenska konsumenter för att kunna utse aktuella bäst i test-vinnare.


Trots läcker design, bra lju smart mjukvara, kvalitetskamera och förbättrad batteritid jämfört med Galaxy Note Ultra, är det en hel del som skaver med Note 20. Den billiga känslan i bakstycket, en Hz-skärm och en lång lista av små detaljer och egenskaper som gör den sämre än Note Ultra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...