tisdag 12 december 2017

Hydraulisk vinsch

Hydraulisk vinsch

Manuella och elektriska vinschar utav hög kvalité för många tillämpningsområden. Köp vakuumpåsar här. Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Schau Dir Angebote von ‪-hydraulik‬ auf eBay an. Vinschen är kraftig och klarar en krävande miljö. Se hela listan på weimer. Ett reelt industriprodukt med snabb hastighet!


Komplett hydraulisk kugghjulsdriven vinsch för skogskranar eller som lunningsvinsch. Som ett komplement till kranen när virket ligger svåråtkomligt. Kraftig och potent hydraulisk lyftvinsch med liten storlek, kompakt -och solid konstruktion och med hög effektiv transmission.


Detta är vår största lyftvinsch för närvarande. Den oljefyllda växellådan säkrar en tyst och mjuk funktion och användning. Stor hydraulisk industrivinsch för drag och lyft. Hydraulisk vinsch 20t.


Leveras med krok och monterad wire (50m x 26mm), samt SWR. Producerat hos Runva. Egenskaperna för denna hydrauliska vinsch används t. Vinschar från PMH finns i ett brett program från kg till ton i manuellt, el, luft eller hydrauliskt utförande.


Hydraulisk vinsch

Ventilen har både manuell och el-styrning. Kundanpassade lösningar för vinschar finns även i programmet. Vid montering av lös vinsch på kran eller annan utrustning är det köparens ansvar att se till att hå1lfasthet, stabilitet och säkerhet uppfyl1s. Söker du efter Tamburmajor?


Nu , även lägre pris! Komplett direktdriven hydraulisk vinsch för mindre skogskranar. Svensk fjärrstyrning för daglig användning i tuff miljö, räckvidd ca m. Denna vinsch passar bra på Kellfris tons skogsvagn med m kran samt övriga kranar på marknaden. Med den hydrauliska Avant vinschen kan man dra olika föremål (t.ex. stockar, stolpar, båtar) från ställen där man inte kommer fram med maskinen. Den är utrustad med skyddsgaller, en hydraulmotor, m vajer och en dragkrok.


Monteras på redskapsfästet. Manövreras enkelt av en person. Först frigörs hydrauliken.


Vid utdragning av vajern är trumman helt urkopplad för att det ska gå mycket lätt att dra ut vajern. Radiosats för hydraulisk driven vinsch, kanals radio. Komplett sats för hydrauldriven vinsch som regleras hydrauliskt med en ventil, ut och in. På Griplastare med hydraulisk eller mekanisk vinsch är radiostyrningen enkel att montera, principen är lika på alla gripare.


Hydraulisk vinsch

Levereras med en två kanals radio med monterat kablage och ventil med fäste. På kranpelaren monteras mottagare med hjälp av skruv eller klämmor. Jag har en Oxenminilunnare med hydraulisk vinsch. Radiostyrning och lunningsvinch monteras på samma sätt.


Tidigare när jag frikopplade vinschen kunde jag dra ut vajern med handkraft. Nu när jag hade kollat hydraulfiltret och fyllt på mer olja så rullar vinschen ut vajern själv med resultat att det blir ett riktigt skatbo i vinschen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...