fredag 12 januari 2018

Chiphyvling

Chiphyvling

Med Horns verktyg för chiphyvling i svarv, uppnår ni alltid professionella resultat. Vi levererar kilspårsskär i toleranserna JS Poch Csom standard och produkten omfattar belagda skär för spårbredder mellan – mm. För chiphyvling av i stort sett alla typer av material.


Invändig chiphyvling med skär för 6-kant och kugg rönte också stor uppmärksamhet. Horn fortsätter också testarbetet med nitrogen som alternativ till. Del Maskin, Mätteknik, Verktyg, Cnc, CaCAM, Produktion, Aktuell.


I vår maskinpark har vi ett antal CNC styrda fleroperationsmaskiner. Inför ABM mässan 20lanserade Gühring nya spårbearbetningsprogra1och 1för invändig svarvning, spårbearbetning, axiell bearbetning och chiphyvling samt program 30 ett treskärigt vändskär för extern och intern bearbetning. Horn introducerar nya högpresterande varianter med ny beläggning, nytt substrat och ny mikrogeometri för svarvning av hål mellan diameter mm till mm.


Spanade in Håkans film och det är nog mer åt chiphyvlingshållet i detta fallet. Skärande bearbetning i längdsled i båda fallen men lite olika verktyg. SPÅRSTICKNING AVSTICKNING SPÅRFRÄSNING CHIPHYVLING KOPIERFRÄSNING BORRNING BROTSCHNING www.


Vi erbjuder ett dynamiskt utbud av verktyg med fokus på precisionsverktyg. Företagsregister med agenturer runtom i världen. Bilden visar hur man med power skiving kan göra mindre och lättare detaljer jämfört med traditionell kuggtillverkning. Svensk Verkstad nr.


Ett verktyg för att tillverka invändiga kilspår i svarvar med drivna verktyg. För tillverkning av kilspår, sexkant och Torx. Gör enkelt och lätt dina kilspår i fräs, svarv eller med separat enhet. Med våra kilspårsverktyg kommer du snabbt igång.


REPORTAGE köRnERs/EcmEc Före semestern kommer. Växjö AKTUELL PRODUKTION NR 2013. Ett nytt synsätt för svensk industriproduktion För en liten tid sedan, dryga två veckor, läste jag en intressant artikel i Dagens Nyheter skriven av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...