torsdag 18 januari 2018

Elbil för barn

En bil fylld av ny teknik, ny formgivning och nya lösningar som visar vägen framåt. Upptäck en ny helt eldriven bil från Porsche. Tusentals produkter för din uteplats, trädgård eller balkong. Hos oss kan du hitta elbilar till barnet så att det redan i tidig ålder kan lära sig köra bil, lastbil eller vad som nu önskas.


Elbil för barn

Denna elbil har plats för ett barn och är lämplig för barn mellan till år. Volvo, BMW, Mercedes eller Audi. En superhäftig present som uppskattas och som gör lekstunden roligare än någonsin.


En elbil barn kan köra är officiellt licenserade. Sveriges bredaste sortiment av elbilar för barn. Vi har en modell för alla smaker - allt från häftiga sportbilar till lyxiga SUVar, oftast i olika färger.


Elbil för barn

När du väljer elbil till barn finns det en del skillnader mellan modeller som är viktigt att känna till. Det är bara att öppna dörren, ta på bältet och köra iväg. Det finns två växlar framåt och en bak, den har roliga ljud- och ljusfunktioner och riktiga gummidäck!


Full fart med häftiga elbilar och andra häftiga elfordon för den lilla fartdåren. Här finns det elbilar , motorcyklar och fina fyrhjulingar till ditt barn ! När du väljer en elbil för två barn går det naturligtvis lika bra att använda bilen även för ett barn. Vissa modeller har två individuella sitsar medan andra har en sits likt en soffa. Viktigt att tänka på är att använda elbilen på hårda och plana underlag om den lastas tungt. Utöver storleken finns elbilarna med olika.


Elbil för barn

Vi erbjuder ett brett sortiment av elbilar för barn. Elbil för två barn. Många av dem kan även styras med fjärrkontroll om så önskas. Kvalitetssäkrade hjälmar för barn från Nordic Hoj. Säkerheten är såklart superviktigt så glöm inte köpa en hjälm till barnet.


Dessa barnhjälmar används med fördel både vid cykling på vanlig trampcykel, balanscykel, sparkcykel och även när barnen kör elfordon för barn som elbil , elfyrhjuling, elmotorcykel och eltraktor. Stötdämparna och gummidäcken gör att barnet kan köra tyst och bekvämt. Du kan välja mellan elbilar för både ett och för två barn passande när kompisen eller ett syskon vill hänga på äventyret. Tuffa elbilar för de små chaufförerna.


Dessa bilar har en eller två sittplatser och kan köras framåt och bakåt. Mer information och fakta om hybridbilar eller elbil för barn kommer även att finnas på elbilar. V Licensed Mercedes GTR Ride On Car White 500. Det är inte en självklar leksak i många familjer eftersom de både tar plats och för att det kan bli ett kostsamt köp.


Eldrivna bilar för barn går att köra både inomhus och utomhus. Barnen kan själva ta sig fram och köra hemma på villatomten, grusvägen, gräsmattan eller garageuppfarten. Hos CDON hittar du häftiga och roliga elbilar för barn i märken så som Bentley, Mercedes och Audi.


Elbil för barn

Funderar du på att köpa en elbil har du inte bara valt den perfekta presenten till ett barn som gillar fart. Hur snabbt går elbilarna för barn? Ofta är hastigheten beroende på bilens elmotor men även barnets tyngd. Bilarna har lite olika topphastigheter.


Om ett lite större barn sätter sig i bilen så kan man märka av att hastigheten blir något lägre. Det är ofta runt den åldern många barn får sin första elbil, men det är heller inte ovanligt att detta sker först i 5-årsåldern. Generellt är det barn mellan cirka och år som använder majoriteten av de elbilar för barn som finns på marknaden. Det finns dock även modeller som är anpassade även för lite äldre barn. Det är helt enkelt en liten miniatyrvariant av en riktig bil.


Barnet kan sitta i den och köra, och för det mesta finns det också möjlighet för föräldern att styra bilen genom en fjärrkontroll. Skickas inom timmar Lägg i vagnen-.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...