fredag 19 januari 2018

Liten kattlåda med tak

Liten kattlåda med tak

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Modkat är en lite annorlunda kattlåda från USA i en helt ny, modern design med ingången på taket.


Liten kattlåda med tak

Stor kattlåda - inte bara för stora katter. Din kattunge växer sig stor snabbt! Köp därför hellre en lite för stor låda än en som är för trång. Det är viktigt att katten ska kunna vända sig utan problem i lådan.


Har du en kattlåda med tak och en liten kattunge? Plocka bort taket medan kissen lär sig bli rumsren. En kattlåda ger katten möjlighet att göra sin behov i fre hos Arken Zoo hittar du kattlådor med tak och kattlådor som är anpassade för kattungar.


Liten kattlåda med tak

Kattlådor med tak hos PriceRunner SPARA pengar genom att jämföra priser på populära modeller Gör en bättre affär nu! Beställ Kattlåda med skydd hos nätaffären PetsExpert En täckt kattlåda har ett omgivande tak. Höga kanter förhindrar strö från att skräpa ner utanför lådan, och hndrar lukter att sprida sig i huset. Takhuven håller även kattsanden i lådan och minskar risken för stänk av sand och urin utanför lådan. Takhuven kan enkelt lyftas bort eller öppnas i fronten vid rengöringen.


De flesta kattlådor med tak har en transparent lucka som vid önskemål kan tas bort. Men med bra kattsand så ska odör inte vara något problem och att rensa ur kattlådan tar ingen tid men något vi varmt rekommenderar är en kattlåda med högkant eller tak och sväng-lucka. För kattsand som sprids på golvet flera gånger om dagen blir snabbt irriterande. Att välja rätt kattlåda är inte alltid det lättaste valet.


Liten kattlåda med tak

Men tänk på att inte köpa en för liten kattlåda som kattungen snart växer ur. När man ska utse kattlåda råder vi att man väljer en så stor kattlåda som möjligt, så att katten kan vända sig i den utan problem. Det är en bra idé att ha en kattlåda mer än man har.


Vi har sett kattlådor med designer och former som har varit en säkerhetsrisk för katten. Bland annat såg vi en kattlåda med små lufthål i taket. Det är ingen vidare idé, eftersom katten givetvis kommer att sitta på taket någon gång.


Med tanke på hålens storlek, så kommer tassar och klor att fastna där i. Kattlåda med handtag, innovativ med underdelar varav en fungerar som sil, enkel att rengöra och sparar minskar förbrukningen av kattsan med ett aktivt kolfilter. En klassisk, enkel och billig kattlåda. Kattlådan Vico har borttagbart tak så att du enkelt kan komma åt att rengöra och rensa lådan. Luckan är mycket enkel för katten att passera igenom och höjden på kanten är bra. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma.


Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Liten och nätt kattlåda med avtagbar kant. Passar bra till kattungar eller i utställningsburen. Då har du kommit helt rätt!


Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga. Välkommen att fynda på ÖoB!


Vi köpte för några veckor sen en kattlåda med tak till Vilde då de ska vara såå bra men Vilde är ju hittekatt(unge) så hur han fungerade med en kattlåda med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...