onsdag 17 januari 2018

Trådlös termometer flera givare

Beställ hem eller hämta i ditt närmaste varuhus redan idag! Fri frakt vid köp över 5kr. Hier hat Vielfalt Funktion: Gestalte deine Küche mit IKEA. Trådlös termometer – mäter temperaturen noggrant Ha full koll på temperaturen med en digital termometer.


Trådlös termometer flera givare

Med flera av våra digitala termometrar kan mäta både inom- och utomhus temperatur genom att de har en extra utomhusgivare. Normalt kan man inte ha batterier i grejer utomhus. De tar slut direkt i kyla. Vanliga termometrar för inom- eller utomhustemperatur finns i digitalt och analogt utförande. De analoga placeras enkelt där du vill mäta temperaturen för att sedan läsa av den och med de digitala kan du dessutom mäta på flera platser samt få information om lägsta och högsta temperatur etc.


Vi har också specialtermometrar för bad och bastu. Vill du köpa en digital termometer ska du göra det hos oss på termometerbutiken. Vi har ett stort utbud av inne- och ute digitala termometrar till bra priser. Termometer för presentation av inomhus- och utomhustemperatur samt temperaturtrender. Värde från upp till trådlösa sensorer kan visas.


En sensor medföljer. Flera kan köpa separat. Displayen har bakgrundsbelysning. Med digital klocka och alarm. Både sensor och basenhet kan hängas upp på vägg.


Detta gör att du kan läsa av dygnets lägsta och högsta temperaturer, vilket är praktiskt både vinter- och sommartid. Vi ger ett extra plus för att den går att byggas ut med flera givare. I paketet ingår en trådlös utomhusgivare som läser av luftfuktighet och temperatur, men det går även att köpa till givare för vind- och regnmätning.


Hej alla, Jag är på jakt efter en trådlös termometer som har möjlighet till flera givare. Vi kommer att ha en tvådelad isolerad bod där en del är teknikrum och den andra förvaring, i dessa rum kommer det att sitta frostvakter. Grillar du fyra stycken köttbitar så kan ju varje köttbit ha en egen grilltermometer för bästa resultat.


Weber iGrill Pro Ambient. Givarna sänder tråd löst till Gateway 2meter över fri sikt. Givare som mäter temperaturen på gallret d. G WiFi-Router finns som tillbehör med sim-kort Max givare kan anslutas till en Gateway. Lagrar mätvärden var minut i dagar. Mätvärden kan avläsas i dator med PRO-givare.


Kompatibilitet: för iOS 7. Alles für dein Zuhause. Bequem online shoppen. Inspirierende Daily-Sales. Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online! Thermometer Heute bestellen, versandkostenfrei.


Välj från vårt stora utbud. IoT- termometern mäter temperatur med en intern temperaturgivare samt två externa temperaturgivare (ingår ej, se relaterade produkter). IoT- termometer och hygrometer som mäter temperatur och luftfuktighet med en extern givare (ingår ej, se relaterade produkter nedan). Dessa tre olika givare kan du sätta var du än vill till exempel en i krypgrunden, en på vinden och en på husväggen för att kunna mäta på olika områden som du tycker är intressant och hålla full koll på miljön i och runt ditt hus. Vi erbjuder en mängd olika Termometrar och andra produkter inom Tid och Mått.


Svara Nytt ämne Sök i ämne. Grillär dessutom försedd med två termometrar så att du kan grilla flera bitar kött samtidigt! Denna IR-termometer har 30:1-optik och mäter både beröringsfritt och med externa givare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...