onsdag 21 februari 2018

Gå ner i vikt matplan

Förutom de kilon du vill bli av med! Vi garanterar viktnedgång med våra metoder. Läs mer om vår garanti och se vårt löfte här! Itrims viktminskningsprogram. Medlemskap utan bindningstider.


Se våra priser här. Här hittar du ett stort utbud av fria vikter och skivstänger i olika format! Upptäck Svenskt Kosttillskott du också! Jämför pris på produkter och återförsäljare inom sport och fritid. Nu ska du undvika stärkelserika kolhydrater som potatis, ris, pasta, rotfrukter och majs för att hålla insulinnivåerna och fettinlagringen nere.


Du får dricka kaffe och te, men helst utan mjölk eller med bara någon matsked mjölk. Under förmiddagen fastar du men kan dricka liter vatten och flera koppar varmt kaffe och te. Tänk så här gällande träning om du vill gå ner i vikt Ät ett litet mellanmål 1-timmar innan träningen för att ha energi till passet. Det kan vara en banan eller ett glas yoghurt eller mjölk.


Gå ner i vikt matplan

Innan dess är det även bra om du ätit en huvudmåltid 2-timmar innan mellanmålet. Gratis kostschema för dig som vill gå ner i vikt. Ta hjälp av vårt fyra veckor långa schema och få en omstart. Få hjälp att nå DIN målvikt – med våra verktyg ”När semestern är slut blir allt lättare. Vill du gå ner i vikt äter du som sagt under detta energibehov, vanligtvis ca 5Kcal under, men det kan variera från person till person.


Det finns olika metoder för att uppnå kaloriunderskott och samtliga inklusive LCHF strävar efter detta, trots att det inte alltid framgår. Så hur gjorde jag då? Uteslut ris, pasta och potatis helt och hållet från lunch och middagar eller ät betydligt mindre av dem som i GI-metoden. Ersätt med grönsaker, mera fett och ev. Till frukost försökte jag äta lite mer enligt GI-metoden.


Gå ner i vikt matplan

Första veckan minuter per dag, vilket var en utmaning för mig i början men sedan ökade jag när det gick lättare och blev roligare. Jag började gå promenader. Just detta har jag beskrivit i mitt promenadträningsprogram. Det låter väl inte så jobbigt?


Alla LCHF-recept och alla GI-receptfinns listade i var sin kategori, nedan följer några exempel. Skinksås med broccoli och blomkål enligt receptet på pasta med skinksåsmen med kokt broccoli och blomkål istället för pasta (bild uppe till vänster). Stekt kött med valfria kryddor serverade med mozzarella och tomater(bild uppe till höger). Rökt lax, avocado och keso(bild nere till vänster). Jordgubbar och kanelkesella(bild nere till höger).


Om man gör av med mer energi än man stoppar i sig så går man ner i vikt. Det gäller även den här metoden. Så varför fungerar det när fett och protein trots allt innehåller väldigt mycket energi? Följande är vad jag läst och konstaterat att det stämmer bra med mina egna erfarenheter. Det är lättare att äta mindre portioner eftersom man blir mätt på mindre mängd mat.


Förbränningen av fett beror på vad man äter. Drar man ner på kolhydraterna ökar förbränningen av fett trots att man kanske får i sig fler kalorier. Om man inte äter så mycket kolhydrater blir man mätt fortare. Gör gärna experimentet att äta bara vispad grädde och se hur mycket du orkar.


Testa sedan att äta vispad grädde med socker och se hur mycket du orkar då. Resultatet bör bli att du kan äta betydligt mera om du har socker i grädden eftersom hjärnan inte signalerar att du känner dig mätt lika fort. Motion (promenader eller annan träning) ökar förbränn. Observera att jag inte utger mig för att vara någon expert på området eller att jag kan ge några garantier att detta fungerar för alla. Denna metod fungerade på mig och min sambo och därför har jag delat med mig av den för att kanske kunna vara till nytta för någon annan.


Sist men inte minst: Lycka tilloch skriv gärna om du provar detta och berätta om det fungerar även för dig. Tränar man mycket blir det ju då mycket mer och det är det värde du får fram då som du ska dra 5ifrån för att gå ner i vikt. Kolla runt på sidan här så finns det verktyg för att räkna ut sin kaloriförbrukning. Ta det försiktigt och lugnt bara, ät inte för lite och träna inte för mycket.


Att gå ner i vikt är sällan lätt. Läs allt om viktminskning, fettförbränning dieter som LCHF, Dash, Paleo och lär dig bränna kalorier som en världsmästare! Det innehåller övningar och uppgifter på hur du ska tänka, äta och göra för att gå ner i vikt. Det här ner är framtaget i samråd med Viktklubbs dietist, som för varje vecka har satt upp ett antal uppgifter.


Vi följer dig mot dina mål! Vi kan garantera att du går ned i vikt. Handla rätt produkter för att gå ner i vikt. Stort utbud produkter för din viktnedgång! Här har vi samlat alla produkter som är utvecklade för dig som vill gå ner i vikt.


En matplan för att gå ner i vikt ! Gå ner i vikt snabbt utan att svälta dig själv. Det viktigaste i en sådan är att den är anpassad för varje individ. Barn, vuxna män och kvinnor har olika behov av näringsämnen.


Några bra tummregler, huvudmål 2-mindre måltid. Att räkna kalorier är inget jag rekommenderar någon. I veckan startade Biggest Loser igen. Proteinrik mat mättar bra per kalori.


Ett regelbundet intag av protein under dagen hjälper också till att bevara muskelmassan vid viktnedgång. Variera mellan kvarg, keso, ägg, fisk, kyckling, bönor och linser. Keto -dieten är en av dagens stora hälsotrender. Många använder den som ett redskap att gå ner i vikt , men i realiteten är det mer än hälsofilosofi än en viktminskningsmetod.


Lär dig mer om keto -dieten och få tips och kostplan till dieten här. Gå ner mer i vikt med WW ViktVäktarna Hos oss finns inga förbu du äter dig mätt på vanlig mat, varje dag och går ändå ner i vikt. Vårt program hjälper dig att äta hälsosamt och smart så att du får en hälsosam viktminskning. Vi hjälper dig dessutom att komma igång och röra på dig.


Om du vill gå ner i vikt bör du starta genom att undvika socker och stärkelse (som brö pasta och potatis). Det är en gammal idé: I minst 1år har det dykt upp en aldrig sinande ström av bantningsdieter baserade på att äta färre kolhydrater. På grund av att det är en restriktiv diet är den endast avsedd för en kortvarig perio och är inte hälsosam att hålla sig till alltför länge. För att gå ner i vikt bör du börja med att välja ut fem förändringar som du är säker på att du kan klara och tillämpa dem den här veckan. Prova sedan med ytterligare fem nästa vecka.


Alla tips fungerar inte för alla, så prova dig fram vilket som fungerar för dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...