tisdag 13 mars 2018

Köpa glidlakan

På varje produktsida finns information om vilka förflyttningssituationer det aktuella hjälpmedlet passar för. En överblick över våra glidlakan går också att finna i. Så här används glidlakanet i praktiken Beroende på i vilken situation glidlakanet ska användas kommer den att hjälpa på olika sätt. SatinSheet glidlakan är särskilt lämplig för den användare som behöver hjälp, för att flytta sig i sängen, och komma i och ur sängen.


Glidytan gör det lättare att ändra ställning i sängen om du inte har så mycket ork, eller på annat vis har nersatt muskel kraft. Man lägger gliddelen tvärs över sängen och bäddar in under madrassen med de matta delarna. Glidlakanet hjälper personer att enklare vända sig i sängen.


Draglakan och glidlakan är framtagna för att underlätta vändning och positionering i säng. Systemet kan användas av alla användare, från de med lätt nedsatt funktion till de med stort vårdbehov. Möjlighet att välja till inkontinenslakan finns. Pris exklusive moms: SEK 5920.


Köpa glidlakan

Du kan skriva ut den här sidan genom att. Låg friktion för att underlätta vändningar. Artikeln har lagts till i varukorgen. Tillbaka till toppen. Trygga och enkla köp av produkter att lita på.


Lakanen har en glatt yta i mittdelen och vanlig lakansväv på långsidorna som bäddas runt madrassen. Glidstoppet gör att det är mera säkert att ta sig upp från sängen, t. Bredd på glidlakan väljs efter sängens bredd. De fungerar som ett glidstopp och förhindrar att den sängliggande kan. Oftast har endast personal på vårdhem eller fysioterapeuter bekantat sig med glidlakan. Trots det är det många som kan få lindring med hjälp av ett glidlakan i sängen.


Hos oss på Keep On hittar du tillbehör till din madrass och kudde. Vi har glidlakan i fler olika storlekar, överdrag-örngott, kuddskydd för att skydda din kudde och får den att hålla längre. Här hittar du alla våra produkter inom egenvård och hälsa. Köp glidlakan online eller i butik. Vi säljer glidlakan och draglakan som underlättar vändning i säng och andra sängtillbehör för hem- och sjukhemsmiljöer.


SatinSheet2D glidlakan har en glatt yta av satin på mittpartiet som underlättar vändning i säng. Ska du köpa glidlakan har Euforia det du söker! Ett glidlakan är ett ergonomiskt hjälpmedel för att förflytta personer som har nedsatt rörelseförmåga eller smärta. Den låga friktionen gör att patienten lättare glider på lakanet och mindre kraft krävs för förflyttning.


I Qorpus vitas monter fick jag se och känna på riktigt snygga glidlakan , funktionella också naturligtvis. Med mannen i montern hade jag dessutom en intressant diskussion om hur framtiden kan se ut när det gäller det vi kallar hjälpmedel. Apotea är apoteket på nätet som alltid har snabba leveranser, bra priser och ett stort sortiment. Hos oss hittar du både receptfria varor och receptbelagda produkter om du vill hämta ut ditt recept för både dig, din familj och dina fyrbenta vänner.


Mått: 1x 2cm. EliGlide glidlakan är ett ergonomiskt hjälpmedel för personer med smärta eller nedsatt rörelseförmåga. Denna glidyta gör det lättare att ändra ställning i sängen på egen hand. Friktionen minskas vid förflyttning i sidled. Totalläng på lakanen är 180cm.


Rökförkläde tillverkat av glasfiber, vilket gör att det inte går hål eller antänds om cigaretten blir liggande på materialet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...