fredag 13 juli 2018

Asksugare med motor

På Clas Ohlson hittar du allt du behöver för ditt byggprojekt, stort som smått. VVS-delar från oss. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Asksugare med motor

Gratis att använda! Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen. Javascript måste vara aktiverat i webbläsaren för att funktionerna på webbplatsen ska fungera som tänkt. Praktisk asksugare med inbyggd motor och l-behållare.


Asksugare med motor

Grovsugare som du använder för att snabbt och enkelt rengöra t. Levereras med HEPA-veckfilter och förfilter. En kombinerad dammsugare, grovdammsugare och asksugare som levereras med flera munstycken - perfekt för att hålla rent i och runt omkring din eldstad. Suger snabbt och enkelt upp kall aska, torr jor spån mm. Asksug med motor och HEPA-filter. Slang är av metall och munstycke i aluminium.


Max kapacitet: liter. Tack vare en robust men mjuk metallslang och aluminiummunstycke kan asksugen rengöra även svåråtkomliga områden. Den Liknande produkter - vidaXL. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera.


Den fungerar bra att använda både inomhus och utomhus och har en räckvidd på tio meter. Kostenloser Versand verfügbar. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.


Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Konstruktionengör att du slipper påsar och du har gott om utrymme med lit. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.


Volym l Spänning 2V, 50Hz. Effekt 8W Kabellängd m Slanglängd m Vikt kg. Se bilder för mer information. Lägg till i varukorg.


Ergonomisk dammsugare med Power Efficiency-motor Miele Complete CExcellence Ecoline SGSPhar en motoreffekt på 5watt och är därmed inte den kraftfullaste dammsugaren på marknaden. Den har dock flera funktioner som säkerställer att den dammsuger ordentligt ändå. Toppmodell med alla finesser från Multi 20-modellen och dessutom större behållare, starkare motor och längre slang. Modell med plastbehållare utan sugkraftsreglering, Multi T, har 3kr lägre pris. Den har ett handtag och en stadig konstruktion i aluminium.


Kraftfull 6W motor. Portabel tack vare handtaget. Påslös design med dubbel filtrering. Cyklon-modell Med inbyggd motor för rengöring av t. När du behöver lite extra kraft mot tuff smuts är en grovdammsugare från Kärcher ett bra alternativ.


Den passar perfekt för rengöring av bilen, källaren och garaget. Den fångar enkelt upp smuts tack vare den starka luftströmmen. Dessutom kan du dammsuga både på torra ytor och på våta ytor. W motor , L behållare.


Motorn är en effektiv 6W modell som säkerställer en god sugeffekt. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hänga med. Specialerbjudanden, rabatter och de senaste nyheterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...