tisdag 17 april 2018

Husieskolan bokblogg

Husieskolan är en tvåparallellig F–6-skola med cirka 3elever. Skolan är byggd 19och är renoverad med charm. Husiekolan ligger i ett lugnt område i östra Malmö med närhet till grön- och rekreationsområden. Ett hälsofrämjande arbete står i centrum där vi bland annat har utökat ämnet idrott och hälsa. Här visar vi eleverna filmer och bildspel.


Sign in to like videos, comment, and subscribe. Vi har motiverade elever och engagerade föräldrar. Inga symboler följer med vid exportering av PDF.


Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Måndag Mån 2021-01-18. Biffar på hönsfärs, gräddsås, serveras med potatis. Mitt i Husum, som är en tätort cirka tre mil norr om Örnsköldsvik, finns Husumskolan.


Vi är en skola med elever från förskoleklass upp till och med årskurs samt fritidshem. Om Majas husmorsbestyr: brHushållstips, handarbetsidéer, hembak och andra husligheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...