fredag 20 april 2018

Kompressor jula test

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark.

Hitta ditt närmaste varuhus. Vår kunniga personal guidar dig rätt och hjälper till med teknisk rådgivning inför köpet. Vi levererer varor till hela Sverige Direkt hem till dörren.


Ilmainen toimitus kun tilaat yli 1eurolla. Puuilolla on myös Postin kotiinkuljetus. Osta helposti netistä.


Därför har kompressorer sina givna platser i varje verkstad eller större garage – och du hittar dem på Jula ! Guide till köp av rätt kompressor.

Med en kompressor blir dina projekt betydligt enklare (och roligare). Du kan göra mycket med tryckluft – läs vidare för att lära dig mer om vilken kompressor som passar dig bäst så du gör ett bra köp. Med den permanentsmorda kompressorn OL2från Stanley kan du blåsa rent, pumpa och skjuta med mindre spikpistoler, utan att du behöver störa omgivningen i lika stor grad. Tystgående Stanley- kompressorn är stark nog att tillfredsställa dina mindre tryckluftsbehov – men den är också tystgående nog för att inte störa omgivningen lika mycket. Har denna lilla oljefria kompressor som jag plockade upp när Jula reade ut den för en sexhundring.


Har sett dem rea den flera gånger, så har du tid kanske det kan vara värt att vänta och hoppas det händer igen? Kraftig, direktdriven och oljesmord kompressor komplett med tvättspruta, blåspistol, tvättpistol, färgspruta, mutterdragare och luftpåfyllare. Kompressorn har funkat klockrent i några år nu. Besök oss för att se vilken som blev bäst i test. Oberoende kompressor test.


Magasinet Gör Det Själv är 1procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vår testredaktör undersöker vad som finns på marknaden, och handplockar själv alla de maskiner som han testar. De som deltar utsätts för exakt samma hårda test , som du kan ta del av på dessa sidor.


Allt från att driva spikpistol, klammerpistol, färgspruta eller pumpa upp uppblåsbara prylar. Den andra kompressorn från Pela som vi testar är något av en storebror till den tidigare med sina extra hästkrafter. Här är det prestandan du betalar mer för vilket syns inte bara i de hästkrafter som motorn kommer upp i utan även i den mängd fri angiven luft som maskinen processar per minut, hela 4liter.

En batteridriven minikompressor kan pumpa däck, fotbollar och luftmadrasser, men ska du arbeta med tryckluftsverktyg krävs en verkstadskompressor med tillräcklig kapacitet för arbetsuppgiften. Tutustu laajaan valikoimaamme. Ei rassata hermoja, vaan autoja. Nu har jag inhandlat denna kompressor och testat den på dotterns dator , som dom flesta har skrivit om denna kompressor så låter den högt (94db). Vi har gjort det enkelt för dig.


Nu har jag ett förråd den står i , så stänger man dörren och drar ut luftslangen löser det sig. Det är ingen kompressor man har i en lägenhet Aldrig mer luft på burk! Jag har två kompressorer. En liten Luna och en stor cyl med 50L tank. Använd den exempelvis för att fylla på luft i däcken, till en spikpistol eller för att sprutmåla.


Den fungerar med hjälp av tryckluft och kan användas till både små och stora projekt. Komplettera med nödvändiga tryckluftsverktyg för att klara de olika uppgifterna. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in.


Bäst i test blir Carwise Mekonomen som förutom de goda kylegenskaperna även klarar hållbarhetstesterna utan problem. Dessutom är den klart tystast av alla boxar i testet – något som grannarna på campingplatsen säkert uppskattar. En nackdel med Mekonomen är att den liksom ett par andra boxar saknar anslutning till 2Volt.


Dess främsta fördelar är digital display, inbyggd kompressor och timerfunktion. Just den inbyggda kompressorn är något som hyllas i testet. Denna gör att man inte behöver frysa in skålen i förväg, som är fallet med flera av konkurrenterna.


Testfakta har testat sju starthjälpsbatterier som går att stoppa innerfickan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...