fredag 18 maj 2018

Kompressor swedol

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Norge, Finland och Danmark.


Hitta ditt närmaste varuhus. Vår kunniga personal guidar dig rätt och hjälper till med teknisk rådgivning inför köpet. Vi levererer varor till hela Sverige Direkt hem till dörren. Vi har kompressorer med elmotorer och batteridriven kompressor.


Swedol har två typer av kompressorer : skruvkompressorer och kolvkompressorer. Företagen Swedol , Nima, Grolls, Nytello och Univern är alla delar av Swedol koncernen. För dig som kund betyder det.


Kompressor swedol

KOMPRESSOR HK 200L. En lite mindre kompressor från Italienska kvalitetstillverkaren NUAIR, passar både för er som använder kompressor i arbete såväl som i garaget. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva från en järnaffär. I vårt stora sortiment finns allt från skruvar , maskiner , belysning och trädgårdsprodukter till färg och hydrauliska produkter.


Från början sålde Svedberg smörjoljor och liknande till åkeriägare. En dag klagade en åkare på att hydraulslangarna hela tiden gick sönder varpå Svedberg började sälja slang och bolaget Hydraulprodukter Swedol var fött. Fyll på luft i däck och driv tryckluftsmaskiner med kompressorer från Jula.


Tilaa Puuilon verkkokaupasta. Kompressorer för din verkstad eller garage! Toimitus vain 2-päivässä. Verkkokauppa on nyt nopeampi ja selkeämpi. Uusia toimitustapoja.


Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. En extra snabbkoppling monterad direkt på tanken för bättre användning av den komprimerade luften. Det är bra för dig och bra för miljön.


Levereras med hjul. Lätt att flytta på tack vare dom två bakhjulen. Hk 24l SIleNT III Tys tgående bygg kompressor 3hk motor stark med låg ljudnivå och kompakt storlek gör denna maskin användbar i alla miljöer. Med en kompressor löser du enkelt många annars tungjobbade moment. Använd den exempelvis för att fylla på luft i däcken, till en spikpistol eller för att sprutmåla.


Den fungerar med hjälp av tryckluft och kan användas till både små och stora projekt. Komplettera med nödvändiga tryckluftsverktyg för att klara de olika uppgifterna. Investera i en kompressor så kan du driva behändiga verktyg såsom färgsprutor, dyckertpistoler och mutterdragare, men du kan även renblåsa allt från smutsiga beslag till cyklar och apparater.


Kompressor swedol

Biltema har allt du behöver, från tryckluftstillbehör till stora verkstadskompressorer. Lantbruk och Skogsbruk! Rakentamiseen uusi ote Puuilosta. Tutustu laajaan valikoimaamme.


Ei rassata hermoja, vaan autoja. Kaikki autotarvikkeet Puuilosta. Ett kundnummer, logga in och du ser alla ordrar på ditt konto. En faktura, betala en faktura istället för flera.


Kompressor swedol

En garanti för kvalitet och tillförlighet. Kontakta personalen i din butik för mer information. Gäller alla butiker utom Swedol Express.


Affärsidé Swedol ska vara en komplett leverantör, till företags- och privatkunder som efterfrågar proffskvalitet, genom att erbjuda ett attraktivt och brett järnhandelssortiment med hög servicenivå och god lagerhållning. Verktygsboden har ett brett utbud av kolvkompressorer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...