torsdag 17 maj 2018

Leica avståndsmätare pris

Leica avståndsmätare pris

I vårt breda sortiment av proffsverktyg hittar du verktyg för den etablerade hemmafixaren. Milwaukee, Festool m. Köp avståndsmätare här. Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Leica Geosystems Disto D2.


Leica avståndsmätare pris

Bluetooth, Väggmonterbar. Se hela listan på prisjakt. Så liten så den får plats i handflatan är denna avståndsmätare utrustad med en mängd funktioner som gör den till nästintill fulländad. Avståndsmätare DISTO D2. Mätinstrument, Laseravståndsmätare, Sladdlös, fr.


Självklart mäter även denna avståndsmätare area, ytor, volymer, pythagoras mm. Våra avståndsmätare är lätta och kompakta med god ergonomi. Med ett enkelt knapptryck kan du mäta avståndet till målet på bara någon sekund. Delbetala i upp till månader.


Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Den har kapslingsklass IPvilket innebär att den klarar att utsättas för tuffa förhållanden. Finns med grön laserteknik och tredimensionell punkt-till-punktmätning.


En avståndsmätare kan vara den prylen som gör skillnad mellan en bra träff eller ett långt eftersök, eller att du inte skjuter alls. En avståndsmätare är grymt värdefull vid jaktformer som ställer stora krav på skyttet och speciellt då om avstånden är långa. Brider erbjuder kvalitetsprodukter från världsledande varumärken till ett attraktivt pris med snabb leverans. Utrustad med färgskärm och digital målsökare som direkt hittar mätpunkter som du ser direkt i displayen. Gör mätningar upp till 100m.


Innehåller funktioner som addera och subtrahera, phytagoras, area- och volymberäkning. De senaste mätresultaten sparas i minnet. Utfällbart bakstycke för mätningar från ex hörn eller kanter. Stigande pris Fallande pris Elma Laser är en ny laseravståndsmätare.


Oavsett om man befinner sig ute på jakt, på en välförtjänt golfrunda eller på ett annat sportevenemang, samt utför hantverksrelaterade jobb så kan en avståndsmätare komma väl till pass. En laseravståndsmätare ska först och främst vara exakt. Alla lasermätarna har därför testats på både och meter på två olika underlag. Avvikelserna har lagts ihop och bedömts. En del avståndsmätare kan mer än att bara mäta.


Leica avståndsmätare pris

Med 7x förstoring, utmärkt optik och ett stort synfält kan vi enkelt hitta ett objekt och få mätningen på mindre än sekunder. Vi har alla verktyg och maskiner du behöver och dessutom kunskapen. Dessa punkter ser du direkt i displayen på avståndsmätaren. Du får avståndsmätaren tillsammans med nummer av Gör Det Själv för bara 1kronor.


Den mäter upp till 1meter med en noggrannhet på ±mm. Lutningssensorns noggrannhet till huset: ± 2Enheter i lutningssensorn: °, 00Nivelleringsområde med DST 360: ± 5. Du kan till och med zooma 4x för att snabbt och tillförlitligt rikta lasern mot mätobjektet. Kjells vapen AB kan vi erbjuda jakt och friluftsutrustning från världskända varumärken till konkurrensskraftiga priser. För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv!


Leica avståndsmätare pris

Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...