tisdag 28 augusti 2018

Banankontakter

Banankontakter

Expanderande banankontakter i Nextgen design. Guldpläterad mm banankontakt. För kabeldimensioner på mm² till mm².


Banankontakter

Hama banankontakter för högtalare (4-pack) - Hama Audio banankontakt för högtalare kommer i ett 4-pack och är guldpläterade för minsta tänkbara motstånd. Denna kontakt är perfekt för anslutning av dina högtalarkablar. Spadkontakter ska som regel klämmas eller lödas fast på högtalarkabeln. Vanligtvis är både banankontakter och spadkontakter markerade med svart och röd. Antingen är hela kontakten färga eller så sitter där en diskret detalj så att du enkelt ser skilland.


Samma färger återfinns på de flesta högtalare och förstärkare. Vi pressar priserna och utmanar jättarna. Banankontakter, st. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på.


Banankontakter

Vdc 36A Skruvanslutning för kablar med max. Kabeltillbehör I vissa installationer krävs tillbehör för att underlätta inkoppling och anslutning av kablar. Vi har förminskare, banankontakter och vridna RCA-portar för att göra installation och montering så smärtfri som möjligt.


Lyxiga banankontakter från Supra. Smart designad vinklad bananplugg med en expanderande. I vårt sortiment av banankontakter hittar man både enkla stifthylsor och avancerade konstruktioner för den medvetne lyssnaren. Här finns ett flertal olika varianter i olika prisklasser.


Alla banankontakter håller mycket hög byggkvalitet — klart jämförbara med betydligt dyrare produkter på marknaden. Kontakterna är av högsta kvalitet och ser riktigt bra ut. Tack vare att vi använder krimpmetoden vid montering får vi en syrefri koppling som håller över lång tid utan att tappa kvalitet.


De kan enkelt skruvas, klämmas eller lödas fast på kabeln och ger bra kontakt mot ledarna. Sen blir anslutningen till högtalare och förstärkare rena rama plug-and-play. Kablar, adapters och tillbehör till hemelektronik.


Jag godkänner att få kommersiell information via e-post från Conrad. Jag vet att jag kan avbryta när som helst. Dubbla skruvanslutningar för högtalarkabeln. Hylsan skruvas på från banansidan.


Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Terminologicentrum. Dessa underlättar inkopplingen av dina högtalare och förstärkare.


Banankontakter

Kabeln är möjlig att ansluta rakt eller i graders vinkel till kontaktkroppen. Material: Karats guldpläterad koppar. Chord Ohmic banankontakter är gjord av silverpläterad koppar, 4mm banankontakt av hög kvalité. Priset är för 1par (1st Rö 1st Svart) Artikelnummer: ChordOhmicbanankontakter.


Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Ett 4-pack med guldpläterade banankontakter. De smarta i konstruktionen är den expanderande centerpinnen, som ger ett högt kontakttryck i högtalarterminalen för bästa ledningsförmåga. This website requires cookies to provide all of its features.


For more information on what data is contained in the cookies, please see our Privacy Policy page. Högtalare Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Välkommen till Jula!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...