torsdag 16 augusti 2018

Elmotor båt gps

Köp GPS hos Widforss. Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Hur stark elmotor ska jag köpa? Rekommendationer inför köp av elutombordare.

Se till att välja en elmotor som uppfyller dina krav. Viktiga parametrar att tänka på är storlek och vikt på din båt samt storlek på batteri och hur länge du vill kunna färdas med din elmotor. Tysta elmotorer till riktigt bra priser.


Stort utbud och snabba leveranser. Något du kommer märka fort är hur mycket väder och vind påverkar din elmotor. Multifunktionell GPS kartplotter.


Kartplottrar med pekskärm är smidiga, men tänk på att det kan vara besvärligt att hantera en touchskärm med precision i hårt väder och om båten kränger mycket. Välj en kartplotter som passar din båt och de förhållanden du vanligtvis brukar bege dig ut i.

Ska du ta dig långt med båten kan en GPS vara en räddare i nöden. Semestrar och långa båtturer med en GPS kan få dig att känna dig lugn, trygg och säker på din körning. Minska riskerna med en GPS för din båt En GPS för båten är inte bara ett bra verktyg för att ta dig fram lätt och smidigt – det kan också vara en säkerhet. Att välja elmotor till din båt.


När du väljer elmotor måste du ta hänsyn till vilka behov du har till din båt. Läs tipsen hur du väljer elutombordare. Vi säljer fritidsbåtar och motorer, trailrar och släp samt tillbehör såsom ekolo gps , mm. I vår tillbehörsbutik hittar du mera. Vi har både nytt och begagnat.


Naturligtvis är vi en auktoriserad serviceverkstad och här kan du lämna din motor för service. Sportfiskebåtar och båttillbehör - Westgear erbjuder ett stort sortiment båtar och utrustning till sportfisket i vår enorma webshop! You have access to a web shop. Cayman B GPS -styrd trollingmotor med en software 103.


Både för att kunna förflytta sig tyst och för dig som trollingfiskar. Testa även motorn då flera personer sitter i båten , säger Olof Cerne. Minst lika viktigt att tänka på som storleken är elmotorns räckvidd. Med elinombordare får du en effektiv, förnyelsebar och varaktig energikälla ombord.


Kraftfull, ljudlös och säker.

GreenStars väl utprovade och kompletta elmotorsystem är dimensionerade för att leverera maximal kraft och driftstid. MotorGuide Xihar en mycket stabil ankringsfunktion. Kontakta oss på Sverull idag för mer information. Du kanske får några förvånade blickar när du lätt GPS -förankrar båten en bit ut från rampen för den stund du kör bort bilen och trailern! Nu blir äntligen det som alla har pratat om verklighet!


Elmotor -drift till din båt. Med Mastervolts unika elmotorsystem från Bellmarine, kan du glida fram genom Sveriges underbara skärgår helt ljudlöst och utan att smutsa ner. Elektrisk båtmotor av hög kvalitet. För dom mindre båtarna mellan 3-meter finns den prisvärda Endura Cserien med batteriindikator.


Minn Kota erbjuder elmotorer för alla typer av båtar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...