måndag 20 augusti 2018

Eu kontakt adapter

Eu kontakt adapter

Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser.


Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service! Res inte utan adapter ! Med rätt reseadapter kan du använda dina elektriska apparater världen över. Välj den modell som fungerar i de länder du ska besöka.


UK till EU , jordad 250V max 13A. Lagerstatus 2st i lager Info. Här hittar du adaptrar, t. EU har bestämt att Typ 2- kontakten ska vara standard för normalladdning i EU , samt att CCS- kontakten är standard för snabbladdning.


Följer man dessa standarder så gör man rätt! När man pratar om kontakter måste man skilja på vilken kontakt man egentligen menar – en laddkabel kan nämligen ha olika kontakter i endera ändar. Typ C kontakter är vanliga för lågeffektsapparater. Irland: G (historiskt F, M) 2V (tidigare 220v) Hz: historiskt används D och M (som i Storbritannien) och F (Schuko). Brittiska typen G är standard och används i de flesta installationer.


Typ F förekommer i äldre installationer och adapter behövs för G- kontakter. Adaptern sätts på den amerikanska stickkontakten och du kan sedan plugga in den i väggen i ett Europeiskt uttag. Adaptern är även praktisk att använda som reseadapter för amerikaner på europabesök. En adapter för dig som vill använda elektriska apparater med engelsk eller brittisk kontakt i övriga Europa. Glöm inte att köpa adapter ! NetOnNet har mängder av olika varianter av splitter och adapter i sortimentet.


Eu kontakt adapter

Låter dig använda svenska, jordade stickkontakter när du besöker Nintendos hemland Japan eller gräver guld i USA. Observera att denna adapter inte omvandlar spänning och frekvenser utan endast ska användas för fysisk kompatibilitet. HF-tät adapter mellan F-hona och antennhane. Med självstängande skyddslock.


Adapter med 13-polig till 7-polig släpvagnskoppling. När du ska resa utomlands så ska du alltid ta en titt på den typ av kontakt som finns i landet. Ibland så är det flera olika typer. Planera inte för att köpa adapter på plats eller att kunna låna på hotellet. Det fungerar ibland men kan också bli en besvikelse om du inser att det är svårt att hitta en elaffär.


Visserligen täcker fem olika kontakter ungefär 1av världens länder, men faktum är att det finns olika uttag i hela världen. Vill du vara bombsäker på att du får med dig rätt adapter kan du klicka här på Elkontaktguide så får du en PDF som visar vilka eluttag som används runt om i världen. Vilken typ av adapter ska du då ha? Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Rätt kabel, kontakt eller adapter hjälper dig att koppla ihop äldre utrustning med modern utrustning eller koppla iPoden till din anläggning.


Eu kontakt adapter

Vi har diverse kontakter och adaptrar från Argon, AudioQuest, Bandridge och Van Den Hul. Kontakter och adaptrar till bilantenner - Car audio kontaktdon - Car Audio - Brett produkturval hos Transfer Multisort Elektronik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...