måndag 27 augusti 2018

Kryssdrag i cablecrossover

Kryssdrag i cable-crossover. Förberedande: Fäst kabelhandtagen i det nedre fästet. Fatta handtagen och ställ dig i mitten av viktmagasinen något framför magasinen. Utförande: Ställ dig med ena foten framför den andra för att skapa stabilitet och lyft sedan armarna framåt och inåt genom att jobba med brösten. Ha något böjda armar under rörelsen.


Video och instruktioner för övningen kryssdrag i cable-crossover, en medelsvår styrketräningsövning för bröst. Träna hela kroppen med detta gymredskap som med sin breda och höga ram tillåter stora rörelser. Justerbar trissa i höjdled vilket gör det möjligt att träna mångsidigt. Kullagrade nylonhjul av hög kvalitet, som rör sig fritt i 1grader.


Med en cable-cross kan du träna i princip hela kroppen och tillbehören och redskapen är många. Finns alltid hos GymPartner Sweden. Maskinen håller hög kvalité och passar för professionellt bruk.


Ställbara handtag i höjd för att kunna variera träningen och ge bra och skön träning på olika nivåer. Chins-grepp och många träningsmöjligheter för överkropp och armar. Den är populär eftersom du kan träna i princip hela kroppen med den här maskinen.


Fokus när du tränar med en cable cross är främst att bygga muskelstyrka, men eftersom du troligtvis kommer att få en hög puls under träningspasset är det. Cable crossover kryssdrag. Med denna träningsmaskin kan du effektivt träna hela kroppen och utföra mer än 1olika övningar där enbart fantasin sätter gränserna. Ange dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Nedan finner du vårt utbud av cablecross för varierande styrketräning med dubbla dragstationer, även kallad kryssdragmaskin. Body Solid Series II Functional Trainer S2FT. Viktmagasinen är lågt placerade vilket ger ett stort rörelseomfång, perfekt för bröst och axel-övningar samtidigt som det håller tyngdpunkten låg och gör att du inte behöver. Gorilla Sports Smith maskin cable cross kryssdrag Multi PRO den absolut ultimata Smith maskin i högsta kvalitet! Find in seconds.


Här kommer en av mina favoritövningar för ryggen och den heter enarms latsdrag i cable cross. Den här övningen har hjälpt mig att få grym kontakt med ryggen och gett mig en bättre hållning. Alla våra priser är. Skriv inn informasjonen din, så kontakter vi deg.


A classic among gym equipment, the cable crossover is a exercise machine that effectively trains almost the entire upper body. The crossover pull has all the features needed for efficient training. Equipped with the height adjustable pulleys for better training.


Man kan träna bröst-, bål-, ben- och armmuskler väldigt effektivt med olika kryssdrag. Vi tycker att det finns främst tre viktiga fördelar med cable cross jämfört med till exempel fria vikter eller maskiner. Hos oss hittar du ett stort urval av kryssdrag där vissa är gjorda för att ta lite plats medan andra lämpar sig för stora ytor. Våra nyheter från UpForm!


En helt ny serier med utrustning! En ny design och helt nytt koncept kommer att göra ditt gym unikt och snyggt! UpForm är enkelt att använda med sina viktmagasin! Du som ägare har möjligheten att utöka och bygga ut dina maskiner med serien UpForm! DAP-Dual Adjustable Pulley demoex.


Jag tror inte för ett ögonblick att de övningar jag presenterar nedan är unika eller de enda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...