måndag 27 augusti 2018

Peewee pellets

Peewee pellets

Dessa pellets är miljövänliga, damm- och luktfria. PeeWee Eco Wood träströ räcker länge! När pelletsen blir våta bildar de ett strö.


Peewee pellets

Varken löv eller bark bearbetas och dessutom används inga doftämnen, lim, bindemedel eller andra kemikalier i produktionen. Träströet är en naturlig produkt som är helt biologiskt nedbrytbar och komposterbar. Peewee- pelletsen är inte skadliga för miljön samt är biologiskt nedbrytbara. Peewee kattströ SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Hej, Är intresserad av en pelletslösning för min katts toalettbehov.


Läste nu dock att av urinen tar sig förbi pelletsen och ner i andra. Lägst priser på Peletts Spara pengar nu! Peewee pellets SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!


Peewee pellets

De är gjorda av 1 återvinningsbara råvaror och är 1 biologiskt nedbrytbara. Pelletsen har också den unika egenskapen att de absorberar betydligt me r fukt än någon annan typ av kattsand. Peewee är det miljövänliga, ekonomiska och hygieniska ströet. Pelletsen tillverkas i Sverige av spån från svenska träd och räcker länge.


Du slänger endast förbrukat strö. Peewee Träpellets 9kg - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Peewee pellets för Peewees kattlåda, lådan är tvådelad vilket gör att det använda ströet samlas i underlådan. Enkelt och luktfritt! Peewee pellets tar bort kisslukten, är hygienisk, katten är torr om tassarna efter toabesöket, Pee Wee kattströ är miljöanpassat och ekonomiskt.


This raw material is both 1 renewable and 1 biodegradable. The wood pellets have the unique characteristic of absorbing considerably more moisture than any other cat litter on the market. Not only that, but our wood pellets also absorb smells completely.


Pelletsene har også den unike egenskapen at de absorberer betydelig mer fukt enn alle andre typer kattesand. När katterna kissar på dessa pellets bryts de ner till strö och faller genom gallret. Rent teoretiskt i alla fall, det blir en salig blanding av strö och pellets i lådan. Sen rensar en bort fuktigt begagnat strö nån gång i veckan, antingen genom att skölja ner allt i toaletten eller genom att ta den praktiska kattlådepåsen, knyta ihop den och slänga i brännbart. VetZoo är Sveriges ledande butik på nätet för djurägare.


Hos oss går det även att prenumerera på foder med hemleverans. I samband med din beställning har du möjlighet att få kostnadsfri rådgivning från några av landets främsta veterinärer. En mindre, renare variant av pellets blev resultatet och Peewee hade kommit till. I tio år har nu denna produkt funnits hos grossister på marknaden. Efterfrågan ökar varje år både i Sverige och utomlands trots en många gånger undanskymd plats hos många butiker då Peewee saknar säljstöd till butikerna.


Vår hemsida använder cookies för att fungera, för trafikmätning och optimering av sidinnehåll, samt till att målinrikta marknadsföring. Ja, men vi rekommenderar att slänga spånet i soporna istället eftersom det kan bli stopp i toaletten. Det går bra att slänga kattens bajs i toaletten. Lådan är dubbelbottnad och urinet fångas och rinner ner i det nedre lagret och absorberas där av pellets. De är producerade av 1 återvinningsråämnen och de är 1 biologiskt nedbrytbara.


Pelletsen har dessutom den unika egenskapen att de absorberar betydligt mer fukt än alla andra typer av kattsand. Träpelletsen tillverkas av sågspån från omsorgsfullt utvalda svenska barrträd: gran och tall. Sågspånet från dessa träslag har hög absorptionsförmåga och neutraliserar ammoniakdoft. De tillverkas alltså av 1 förnybara råvaror och är 1 biologiskt nedbrytbara. Träpelletsen har dessutom den unika egenskapen att de absorberar mer fukt än alla andra sorters kattsand.


Och sist men inte minst: alla obehagliga lukter absorberas fullständigt. These pellets are highly absorbent and have a fresh pine scent. Katter är underbara djur! Lösningen heter Pee Wee kissarnas tvådelade toa.


Peewee pellets

Tar bort kisslukten, är hygienisk, katten är torr om tassarna efter toabesöket, Pee Wee kattströ är miljöanpassat och ekonomiskt. Här finns alla sorters kattsand: kristallsan klumpbildande kattsand eller dammfritt papperspellets, träpellets eller ekologiskt kattströ. Besök djuraffären i Stockholm vid Bromma flygplats som är öppen alla dagar på året eller handla online hos Zoo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...