onsdag 5 september 2018

Burfläktar

Burfläkt Deluxe är en tystgående batteridriven fläkt med inbyggd termometer som ger ditt djur en lite skönare och svalare tillvaro. Två-stegs tystgående motor som drivs med 4st C batterier (ingår ej). I år har vi inhandlat burfläktar i förebyggande syfte. Man fäster de på buren vilket är fördelaktigt i semesterperioder när hunden får följa med på många bilresor. En burfläkt kan användas till andra djur också förstås och även i hemmet när det är varmt.


På denna sida finns också. Gör Kattens liv bekvämt med produkter för Kyla och Värme från Petster. I vårt utbud av kylprodukter hittar du allt från burfläktar till kylvästar.


Har alltid handla på Häromi förr o alltid varit mkt nöjd. Glad att kunna fortsätta. Just nu har jag en massa burfläktar på lager. När jag var på Hurttas openhouse så demade dom dessa burfläktar och de verkade jätte bra.


Jag trodde att jag beställde två stycken, en till Stella och en till en kompis. Det visade sig att det var två kartonger jag köpt. Googla burfläktar till hund och katt.


Burfläktar finns nog inte i vanlig affär, utan i zoobutik. Hund i bil: så skyddar du din hund på bästa sätt. Ska du och hunden på en biltur tillsammans? Oavsett om det är en längre resa eller bara ner till mataffären finns det regler för hur din hund får vistas i bilen – både när du kör och när du parkerat.


Kyldynor och burfläktar kan köpas i de flesta djuraffärer. Håll dig i skuggan. Använd böta handdukar eller kylklampar. Bada eller duscha dina. Idag har vi öppet mellan kl 11.


Norrköping SKK int. Vi har många olika sommarprodukter bl. Varmare än dagen innan, men med burfläktar och kyldukar klarade hundarna värmen bra. Per Svarstad blev mycket förtjust i Lotus (Pobe-s Veni Vidi Vici), och hade mycket gott att säga om honom. Det finns extra kylaggregat man kan fästa i fläktarna också för extra kyla.


Kylarggregaten fungerar ett tag, sedan måste de till frysen och djupfrysas igen, sedan går de att använda igen. Vart kan man köpa batteridriven fläkt? Som medlem kan du här läsa lite kort info om z_MatildA och gå vidare till medlemsprofilen.


På Lördagen vaknade vi till ett ÄNNU varmare väder. Ställde även Devil denna dagen, 1:a kvalité, 4:a kk. Nu är det sommar och sol och värme och nu gäller det att tänka efter före.


Att lämna en hund i en varm bil är ingen bra kombination och det är tråkigt nog flera hundar varje år som får värmeslag och dör. Det var dock helt suveränt med de burfläktar som finns numera så hundarna hade det hyfsat svalt medan de väntade på sin tur. På fredagen var det en engelsk domare, Patsy Hollings.


Då fick Wilmer, Flisan och min Zoie alla Excellent och blev 2:a i sina respektive klasser. Det var minst sagt VARMT dessa två dagar på utställningen. Tur att vi hade tält som skuggade och att hundarna hade burfläktar. Våra hundar mådde ganska bra trots allt. Vatten gick det åt.


På lördagen hade jag nog någon form av vätskebrist. Då kommer hon ha kyldynor, burfläktar och färskfoder i vattnet så hon får i sig tillräckligt med vätska. Ger henne även lite energipasta från Aptus efter hon varit in så hon håller energinivån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...