onsdag 17 oktober 2018

Burris kikarsikten forum

Du hittar kikarsikten hos Widforss. Burris kikarsikte ! Post by BDM 07:32. Som rubriken lyder. Har ni någon erfarenhet av detta sikte.


Eller om ni har något annat sikte i samma prisklass som ni skulle säga är bättre?

Vet dock inte hur det är med belysningen och ifall den hjälper eller stjälper. Jag har gjort lite research på kikaren i fråga och många har sagt att linsernas behandlling släpper igenom maximalt med ljus. Du får avståndet i meter och en indikation i det belysta riktmedlet på hur mycket du måste hålla upp på detta avstånd med just ditt val av ammunition. T) ohms, where T = temperature ( celsius). Tre modeller kommer, en drevjaktsmodell 1-4x2 ett allroundsikte 5-6xoch ett sikte för vakjakt och längre håll i 3-12x56.


In the last couple of years Leupold has finally stepped up to the plate and improved the quality of the lenses they are using. Vi har ett varierat utbud av optiktillbehör, här hittar du olika montage till ditt kikarsiktet. Vi har skenmontage, dovetail, adaptrar, verktyg för montering av kikarsikten och mycket mera.

Om du inte hittar vad du söker direkt på sidan så ringer du eller mailar så kan vi säkert hjälpa dig att hitta rätt fäste till just ditt jaktvapen. Det här siktet har fått dåligt betyg i dom amerikanska forum pga. Många kikarsikten gör inte detta. Flera jag känner har bytt bort sin Scoutkikarsikten till 3-4x normala. Håkan Spuhr tar en titt både på både gammal och ny teknik för avståndsmätning och de två testade siktenas egenheter.


Förutom priset är det även prestanda och användningsområden som skiljer sig kraftigt mellan det. Ett sikte för vakjakt och längre håll. Det är ett allround sikte med riktmedlet i andra bildplanet. Justeringsrattarna är uppgraderade och mycket enkla att hantera. Stort sortiment och kunskap kring kikarsikten.


Ring oss för experthjälp! Jag undrar om kikarsikten i de mindre dimensionerna typ 1-6xoch liknande. De ger, som jag förstått det, ett större synfällt men borde ha sämmre skymningsvärde. Vilka är fördelarna? Borde man kanske satsa på ett rödpunkt-sikte istället?


Hos XXL hittar du ett stort sortiment av kikarsikten till låga priser. I detta kikarsikte har vi verkligen hittat något av yppersta världsklass för er som endast är intresserade av det bästa.

När det kommer till kikarsikten är optiken det som är viktigast och i detta kikarsikte får vi verkligen en helt otrolig optik, det kommer helt klart att ge dig bättre träffsäkerhet när det är dags att dra ut på jakt. Ett pass i skogen utan kikarsikte är inget pass. En lyckad investering i ett kikarsikte av kvalité är att rekommendera för dig när du vill se något som rör sig långt bort. Vi på Astro Sweden har expertkunskap i området vilket betyder att du får inte bara ett kikarsikte när du handlar av oss utan du får också med dig vår kunskap som vi förmedlar pedagogiskt till dig. Forumet ” Kikarsikte ” är stängt för nya ämnen och svar.


Välkommen till Kikare. Kikarsikten med inbyggd avståndsmätare och automatisk avstånds­kompensation är inte något som behövs till vardagsjakten, men i vissa situationer är det mycket effektivt. Svensk Jakt jämför de två främsta alternativen.


Ett kikarsikte som ska fungera i snabba lägen har en stor vinning av en liten tunnelseendeeffekt. Det vill säga att den svarta kant som ögat ser emellan linsen i kikarsiktet och ”verkligheten” ska vara så tunn som möjligt för att ge en bild som är lätt att uppfatta. Hay guys just wondering if any of you had looked through the new burris signature hd series of rifle scopes.


We are normally at the tail end of recieving these things here in New Zealand so thought you.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...