tisdag 23 oktober 2018

Havsfiskerulle elektrisk

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Den har även en programmerbar jiggfunktion. Utöver detta har rullen en maxbroms på hela 20kg och en linkapacitet som tar imponerande 7meter med 70mm lina.


Havsfiskerulle elektrisk

Elektrisk havsfiskerulle. Med automatisk uppvevning och jiggningsfunktion samt djupminne blir den snabbt varje djuphavsfiskares bästa vän. Vi har ett stort utbud av havsfiskerullar.


Välj bland modeller som Accurate, Okuma Andros, Okuma Solterra, Okuma Cold Water, BFT Black Thunder, mfl. Tänk på att en havsfiskerulle måste tåla tuffa tag. Speciellt om du fiskar stor fisk i Nordnorge. Där tar du ofta många stora fiskar som hälleflundror, sej och stor torsk.


En havsfiskerulle är egentligen en rulle med extra allt, det krävs en rigid design och materialval utöver det vanliga för att få fram en rulle som klarar de hårda miljöer som dessa brukas i. SHIMANO SPEEDMASTER II-SPEED. Rullen är tvåväxlad vilket gör den mångsidig och anpassningsbar till olika tekniker och situationer. Abu Garcia Altum DLC Syn cro Vänster. Användarvänlig rulle som passar perfekt för trolling eller lättare havsfiske!


Bara en sådan sak som en digital linräknare som är justerbar utifrån vilken lintyp du använder. Dessutom innehåller Altum DLC ett justerbart syncrosystem. Fraktfritt över 500:-, 1-dagars leverans, 1års garanti. De ser ganske like ut, men har litt forskjellige funksjoner. I denne videoen gir Bjørn André deg litt råd om hva som utgjør de største forskjellene på disse snellene.


Stort och noga utvalt sortiment av fiskeprodukter online. En riktig sportfiskebutik med snabba leveranser och kunnig personal – Vi kan sportfiske! Tanacom 7kan betjenes manuelt eller elektrisk. Havsfiskerullar som används i Nordnorge ställs det höga krav på.


Det är ofta tunga beten, många drillningar som kryddas med någon riktigt stor. Handla Rapala Syresättare elektrisk - Alltid med fri frakt hos Fishline. Daiwa Saltist Levelwind kvalitets havsfiskerulle av modernt snitt. Chieftain Multirulle är en havsfiskerulle som inte kostar skjortan men fortfarande är en mycket väl godkänd havsfiskerulle.


Rullen har kullager och en linkapacitet på 270m. Denna multirulle fungerar väldigt bra till just havsfiske men funkar också bra till trolling. Allt inom sportfiske – snabba leveranser. Häcklor och Makkar. Willys Sportfiske är en av Sveriges största sportfiskebutiker.


Välkommen in i vår webbutik eller besök vår butik i Västerås. Ankarspelet ser ut som en förvuxen havsfiskerulle , multiplikatorrulle, med linsspidare, karftig elmotor istället för vev :-) En större styrbox med diverse elektronik finns också. Ankaret är en brucekopia på kg, överdimensionerat men det känns bra.


Har alltid fått bra fäste, utom på kala hälleberg. Bandet är meter långt. För oss bakom flötet. Arjon old pike ledad.


Minn Kota Terrova BT i-Pilot är en elektrisk trollingmotor för montering i fören. Shimano Talica II-speed 999.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...