torsdag 15 november 2018

Ebeco eb therm 205

Ebeco eb therm 205

Tillsammans gör vi hem av ditt hus. Köp till hantverkare. Se aktuella kampanjrabatter här! Alltid till fast pris! Vi är med dig – hela vägen. Handla hos Bygghemma.


Ett komplett golvvärmekit med goda möjligheter till energieffektiv uppvärmning. HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE. EB-Therm har två individuellt justerbara energisparprogram. För att underlätta för dig, så kan vår termostat styra detta själv.


På så sätt kan både komforttemperatur och eventu-ella temperaturkrav på golvmaterial kombineras. Om golvgivaren är inkopplad när termostaten slås på för första gången, väljs golvtermostat automatiskt. Dis-playen har en dämpad bakgrundsbelys-ning som tänds helt när du trycker på valfri knapp.


Ebeco eb therm 205

Den lyser med full styrka i sekunder efter senaste knapptryck-ning, för att sedan åter dämpas. Print-version: eb - therm _ 2_elko_front. Webbild: Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Tekniken innebär att termostaten samlar in data från start och utifrån dessa beräknar när den ska slå till och från. Det håller temperatursvängningarna på en minimal nivå, vilket ger jämn värme och en lägre energiförbrukning.


EB - Therm är en enkel och robust termostat för styrning av golvvärme. Modern golvvärme för alla rum och golv. De bygger på et prinsipp som er like smart som enkelt: sørg for at det bare er varmt når du trenger det. Vår termostat styrer dette selv, så slipper du å tenke på det. Det kan for eksempel handle om å automatisk senke varmen når du er på jobb eller sover, og så sørge for at det blir varmt igjen når det trengs.


Ebeco eb therm 205

Golvvärmetermostat med display. Ebeco Cable Kit 500. De bygger på en lika smart som enkel princip: se till att det bara är varmt när du behöver det. Den medföljer inte utan måste bestäl-las separat.


This enables the comfort temperature and any flooring temperature requirements to be combined. Jag hjälpte min bror med en liknande, tror din är äldre. Jag skumläste den analoga då jag anser den är närmast i modell som din. Byggbranschens nöjdaste kunder.


Ebeco eb therm 205

Stora byggvaruhus med Drive-in. För utanpåliggande montage används förhöjningsram. Förhöjningsramen passar alla EB-Therm-modeller. På denne måten kan både komforttemperatur og eventuelle temperaturkrav til gulvmaterialet kombineres. Hvis gulvgiveren er tilkoplet når termostaten slås på for første gang, velges gulvtermostat automatisk.


Passar i ramsystemen. Schneider Exxact i färgerna Antracit och Metallic, 2. Observera att ram inte ingår, utan andast täckfronten. Det kan exempelvis handla om att automatiskt sänka värmen när man är på jobbet eller sover, och sedan se till att det är varmt igen när det behövs.


Tässä opastetaan tärkeimpien toimintojen ja asetus-ten käyttöön, esitellään virransäästöohjelma ja. Tekniikka tarkoittaa sitä, että termostaatti kerää tietoa käynnistämisestään alkaen ja laskee tämän tiedon perusteella, milloin sen pitää kytkeytyä päälle ja pois päältä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...