onsdag 7 november 2018

Luftkylare hemma

Stort sortiment av tillbehör. Skal, headsets, wearables, m. Dags för ny bärbar dator? Vi har laptops för alla behov. Allt från grafikkort till barebone. Hitta din favorit och köp den idag!


Modellen kommer med hastigheter som med ett sidledes utblås sprider svalkan. En luftkylare behöver inte nödvändigtvis användas inomhus, men det är där de ger bäst effekt. För att hjälpa dig när du ska löpa AC har vi bedömt sex modeller av portabla AC samt tre modeller av portabla luftkylare och kylfläktar.


En fläkt sprider vattenångan, som avdunstar i rummet. Denna process kräver värme, som tas från luften och temperaturen sjunker något. Det enda du behöver tänka på, är att fylla på tanken och eventuellt isfack med jämna mellanrum. AC, aircondition, avfuktare eller luftrenare? Elgiganten har ett stort utbud av produkter som förbättrar ditt inomhusklimat.


Luftkylare hemma

Den intregrerade vattentanken har en kapacitet på liter, vars innehåll kan kontrolleras via nivåindikatorn. Så här fixar du kyla hemma i sommar Sommaren är snart här och temperaturen kommer att stiga. Om du behöver en paus från solandet, eller tycker det är för varmt inne så har vi en mängd produkter som hjälper dig att styra innetemperaturen. Luftkylaren är portabel med hjul och kan placeras där du önskar.


Smart shopping med snabb leverans. Skillnaden ligger först och främst i hur de två olika anläggningarna kyler ner luften. Honeywell tillverkar robusta, kraftfulla och energisnåla luftkylare som kyler luften med hjälp av kallvatten – du får med andra ord en portabel, effektiv och miljövänlig luftkylare med låg elförbrukning. Skönare inomhusklimat?


Luftkylare hemma

Köp billig luftkonditionering online. NetOnNet erbjuder flera produkter som förbättrar ditt inomhusklimat avsevärt. Välj mellan fläktar, infravärme eller luftavfuktare. Svalkande vindar under varma dagar! Ansluts luftkylare kan göra mycket – utöver att cirkulera luften likt en traditionell fläkt har den även en behållare där du kan placera is och vatten för effektiv nedkylning av luften.


Kyl ner hemmet med en aircondition eller fläkt. Detta är enbart en luftkylare och passar alltså främst för att kyla ned ett rum. Den används alltså inte på vintern för att värma upp rummet men fungerar däremot bra som avfuktare.


Luftkylare hemma

Detta är en ganska kraftfull luftkonditionering som kyler ned upp till kvadratmeter. Genom appen kan du dessutom styra temperaturen hemma även när du är borta på exempelvis jobbet. Jämför priser på Portabel AC. Det är synd att klaga på värmen.


Tillsammans med ett kylaggregat och en luftkylare kan du ställa in din önskade temperatur i hemmet. Många modeller arbetar även för att rensa luften i ditt hem och avlägsna damm. Vissa modeller kan förutom att kyla luften även användas för att alstra värme.


Luftkylare hemma

Vi på Bygghemma säljer både kylaggregat och luftkylare online. På så sätt skapas en bättre inomhusmiljö. Våra luftkylare är flyttbara och levererar en sval luft när du behöver det som bäst, oavsett om du är hemma eller på arbetsplatsen.


Houselook luftkylare Den här kylfläkten fungerar på det sättet att den suger in varm luft, för att sedan använda förångat vatten från vattentanken för att kyla den. Den pumpar sedan ut luften i rummet. Air cooler är en väldigt kompakt och portabel luftkylare , men den kan å andra sidan inte kyla ett helt rum. Många har problem med torr hy eller torra slemhinnor under vinterhalvåret, vilket förvärras av den torra inomhusluften.


En bärbar luftkylare som även renar. Luftkvaliteten är lika viktig för komforten som lufttemperaturen. Håll den fräsch med denna bärbara luftkonditionering. Den har dubbla lager nät och fina filter som inte bara avlägsnar stora partiklar från luften innan den släpps in i rummet, utan även finare dammpartiklar.


Med luftkonditionering från Electrolux håller du dig sval på sommaren. Bekväm portabel AC som kan ge både kyla och värme. Upptäck vårt sortiment här!


Portabla klimatanläggningar gör hemmet behagligare även under varma sommardagar. Högre kyleffekt ger svalare rum även när du kyler större ytor. Om rummet har fuktig luft ska du välja en modell med inbyggd avfuktare. Vill du värma rummen väljer du en portabel AC som klarar uppvärmning.


Köp portabel ac online med fri frakt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...